SIN MU JE UBIO NAJBOLJEG DRUGA! Ispovest folk pevača zalediće vam KRV U ŽILAMA: Izrešetali su ga, morao je!
Foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

potresno do bola

SIN MU JE UBIO NAJBOLJEG DRUGA! Ispovest folk pevača zalediće vam KRV U ŽILAMA: Izrešetali su ga, morao je!

Legenda narodne muzike Sinan Sakić je sa suzama u očima pričao o sinu koji je osuđen na 12 godina zbog ubistva najboljeg prijatelja
Objavljeno:

Sinanov sin Rašid osuđen je na 12 godina zbog ubistva Dragoljuba Despotovića u Loznici, u maju 2002. godine.

Kako kaže Sinan, nikada niko nije rekao da je njegov sin pucao nakon što su pucali na njega, ali pored svega toga ne brani ga. Štaviše, otac mu je samo jednom otišao u posetu. Jednom, i nikad više.

Njemu su 4 metka pucana u leđa, i on se branio i pucao je i on. I to niko živi nije pomenuo u životu! Niko živi, nikada…a četiri metka pucana u leđa. I danas dan, narkoman koji se leči od heroina šeta ulicom, a to dete ja sam voleo kao njega. Kupim mom trenerku, kupim njemu trenerku, kupim ovom patike, kupim njemu patike. To su deca koja su spavala zajedno, oni nisu mogli jedno bez drugoga nijednog jedinog sekunda – počeo je priču Sinan koji je objasnio kako je došlo do pucnjave.

foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Dete je izlazilo iz auta i četiri metka upucano mu je u leđa… On je pucao i to se desilo… Ali, to niko nikada nije pomenuo u životu, Da ti kažem, ne branim ja ništa od toga. Ne branim, nego mi žao obojice… Šta da kažem, ajde? – sa knedlom u grlu i suzama u očima ispričao je Sinan.

Sakić se u tom trenutku nalazio na koncertu u Švajcarskoj.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.