SIN MU JE UBIO NAJBOLJEG DRUGA! Ispovest folk pevača zalediće vam KRV U ŽILAMA: Izrešetali su ga, morao je!
Foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

potresno do bola

SIN MU JE UBIO NAJBOLJEG DRUGA! Ispovest folk pevača zalediće vam KRV U ŽILAMA: Izrešetali su ga, morao je!

Legenda narodne muzike Sinan Sakić je sa suzama u očima pričao o sinu koji je osuđen na 12 godina zbog ubistva najboljeg prijatelja
Objavljeno:

Javio mi je jedan moj drug. Kaže “brate, znaš da je Ćela ubio Drajinog…” Šta kažeš?! Kaže “i on je u bolnici, četiri metka ima u leđima”. Počeo ja da plačem, je*em ti koncert i je*em ti sve! Nema tu, profesionalac si. Ja pevam, smejem se… Siđem dole – plačem ko dete. Znaš ono kad…sram te da izađeš na ulicu. A onda izađem na ulicu a kažu “pa šta sad, svi su krivi, i njega su pokušali da ubiju”… Nikad to niko nije ispričao, nikad!

Sinan nije otišao sinu u bolnicu. U zatvor jeste, jednom.

foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

– Nisam išao u bolnicu, a nisam jer mi je bilo žao. Bilo mi je žao jer su spavali zajedno, nisu mogli jedan bez drugog… Kako je to moglo da se desi?! I onda sam rekao “ne, ja ni u snu ne idem”. Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor, samo jednom! Rekao sam mu: “Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti” – ispričao je za “Goli život” Sakić čiji sin bi uskoro trebalo da izađe na slobodu.

Bonus video

Intervju sa Cicciolinom!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.