Šako Polumenta PRVI PUT BRUTALNO ISKRENO o skandalu sa snimcima: Ćerkicu su mi prozivali, morala je da beži iz škole zbog toga! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO!

Šako Polumenta PRVI PUT BRUTALNO ISKRENO o skandalu sa snimcima: Ćerkicu su mi prozivali, morala je da beži iz škole zbog toga! (VIDEO)

Cela Srbija zna sve o ovom događaju, a šta je prava istina i kako se pevač zaista osećao...
Objavljeno:

POSLE SVEGA SE I ON OGLASIO! Šako: Da nisam lep i zgodan ja se NE BIH snimao, to mi diže popularnost! (FOTO) (VIDEO)

- Pa, s obzirom na to da sam svih ovih godina bio satanizovan, tokom moje karijere napravio sam mnogo hitova. Od 2002. i pesme "Dišem za tebe" stvorio sam zaista armiju fanova, ali mislio sam da je ova zemlja realna, da će te ispoštovati zbog kvaliteta, ali je kod nas sve devalviralo. Kod nas sad više ceni golotinja, ja i dalje ne smatram da sam se "svukao". Svih ovih godina sam pravio dobre pesme, ali je ovo sada učinilo svoje i pesma "Nedostaješ" ima pregleda za 24 sata koliko ja nikad do sada nisam imao.

Duhovitost ga nije napustila posle skandala.

- Ja nisam lajao, to je ukusno rečeno. Ni režanje nije strašno, to je osećaj kako bi doživeo taj zagrljaj i to sve...

Šako ima dve ćerke i sina i ispričao nam je kako je njima bilo poslednjih nekoliko nedelja:

foto: Filip Plavčić

- Sa svojom porodicom prošao sam i poneo sav ovaj teret i oni su me ispratili, pogotovo sad kada je bilo teško. Kad su ih prozivali u školi, moja ćerkica je bežala iz škole zbog toga. Nisam vaspitan da budem pokvaren, ja to ne umem, živim za svoju porodicu i prijatelje koji me čuvaju. Oni su moj stimulans da izdržim sve ovo.

KAKVA SKANDALČINA: Nakon što je objavila Šakov snimak, popila žestoke uvrede! Polumenta je OVAKO izvređao maloletnicu!

foto: Filip Plavčić

Ceo intervju i priču kako mu je bilo teško za vreme raspada Jugoslavije kad su ga šikanirali svi menadžeri i klubovi pogledajte u videu:

(N. Atanacković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.