Sad su matore, ali su nekad žarile: 6 lepotica - seks simbola ex-Jugoslavije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printskrin/Youtube

naša lepota

Sad su matore, ali su nekad žarile: 6 lepotica - seks simbola ex-Jugoslavije! (FOTO) (VIDEO)

Pored pevanja, neke su bile i vrsne glumice...
Objavljeno:

Da se vratimo još više u prošlost. Karijeru je počela sredinom šesdesetih godina. U Francuskoj su govorili da nema na čemu da zavidi glumici Bridžit Bardo.

3. Njena lepota očaravala je mnoge - Olivera Katarina.

foto: Printskrin/Youtube/aristandar

Možemo slobodno reći, prva prava pevačka i filmska diva. Žena pred kojom je na kolena padao čuveni Salvador Dali slušajući je u pariskoj "Olimpiji". Nije se znalo da li više pleni glasom, stasom ili prelepim licem. Ženi koja je imala svoj stav, vatrenu energiju i znala šta želi mnogi su želeli da stanu na put. Dugo godina je živela u Španiji. Poznata je i kao prva žena koja se na nacionalnoj televiziji pojavila u više nego kratkoj mini suknji. O kakvoj je suknji reč, možete pogledati u videu ispod.

Održala je 2013. godine oproštajni koncert u "Sava Centru" u Beogradu. 4. Diva u svom žanru i žena za kojom su uzdisali mnogi muškarci bila je i svakako Silvana Armenulić.

foto: Printskrin/Youtube/SpeedyEFArchives

Uvek svedena u oblačenju, i milog ponašanje nikada sebi nije dozvolila ni jedan skandal. Bez obzira na to, baš taj njen čedan izgled privlačio je mnoge muškarce. "Noćas mi srce pati", "Ciganine ti što sviraš" i "Rane moje" samo su neki od antologijskij hitova koje je ostavila za sobom.

Poginula je u saobraćajnoj nesreći 1976. godine.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.