Sad su matore, ali su nekad žarile: 6 lepotica - seks simbola ex-Jugoslavije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printskrin/Youtube

naša lepota

Sad su matore, ali su nekad žarile: 6 lepotica - seks simbola ex-Jugoslavije! (FOTO) (VIDEO)

Pored pevanja, neke su bile i vrsne glumice...
Objavljeno:

5. Još jedna pevačica narodne muzike koja je pre svega plenila svojim glasom, a onda i stasom, koju verovatno ne biste prepoznali jeste, Zorica Brunclik.

foto: Printskrin/Youtube/Zorica Brunclik

Onda je bila crnka i ni malo nije furala imidž po kojem je danas prepoznatljiva, a u pitanju je njena kosa roze boje. Karijeru koja traje već 40 godina, počela je davnih sedamdesetih godina. Snimila je više od 50 ploča koja su prodate u tiražu od 15 miliona primeraka. Naravno, za kraj ostavljamo pevačicu koja je bila simbol euforije i popularnosti, koje su se mogle videti samo na malim ekranima i bile su vezane samo za planetarno popularne zvezde. 6. Dugonoga, zanosna, "devojka iz kraja" - Lepa Brena.

foto: Printskrin/Youtube/Lepa Brena Official Channel

Njeni spotovi snimani su filmskom kamerom, imala je najbolju produkciju u to vreme, a pored muzike oprobala se i u glumi. Svi dobro znamo za njene filmove "Hajde da se volimo".

foto: Printskrin/Youtube/Lepa Brena Official Channel

Brena i njen bend "Slatki greh" u vrhuncu svoje popularnosti održavali su i po 350 koncerata godišnje, a deševalo im se da dnevno odrade čak dva. "Četiri godine", "Poželi sreću drugima", "Golube" samo su neki od hitova koji se i dan-danas slušaju.

Udala se za tadašnjeg poznatog tenisera Bobu Živojinovića, sa kojim je i dalje u braku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.