Kostadin potpuno podivljao: Izljubomorisao i gađao čoveka u glavu jer je Anastasiji...
Foto: Printscreen/Instagram

da li je normalan?

Kostadin potpuno podivljao: Izljubomorisao i gađao čoveka u glavu jer je Anastasiji...

Očevidac sa mesta događaja objasnio je kako je izgledao sukob
Objavljeno:

Kostadin je tada shvatio da je pogrešio i pritrčao novinaru da se izvini - kaže izvor sa mesta događaja. Sve je potvrdio i sam Vujičić koji je sinoć izveštavao sa koncerta Dina Merlina i tom prilikom brutalno napadnut.

- Na samom početku kada sam video Anastasiju, pitao sam je da je uslikam. Zamolila me je da to ne radim, jer nije imala šminku i to tada nisam učinio. Pošto je naš sto bio blizu stola Anastasije, nakon sat vremena snimanja pokrivalica došao sam do mog stola gde sam video da se Anastasija slika sa fanovima i pokazala je da smem da je slikam. Devojka je pozirala i to sam učinio.

foto: Printscreen/ Instagram/ Anastasija Ražnatović

- Nakon nekoliko sekundi moj telefon je uzeo Kostadin koji me je gađao u glavu i nakon toga moj telefon je završio na betonu. Anastasija je bila u šoku i izvinila se. Nakon što sam otišao do svog stola, ubrzo je došao Kostadin koji mi se izvinjavao i rekao da me je pomešao sa fanom i da mu je Anastasija objasnila da mi je dozvolila da je slikam. Rekao je da zna šta je uradio i da je svestan da je tu još medija - objasnio je Vujičić.

foto: instagram/raznatovicanastasija

Podsetimo, nedavno Kostadin je bio uhapšen zbog napada na čuvarajedne diskoteke u Crnoj Gori.

(Espreso.co.rs/Pink)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.