A duplo stariji: Cecin maneken muva Anastasiju: Video sam klinku na plaži, nisam znao ko je ona!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Anastasija Ražnatović

Ljubav na prvi pogled

A duplo stariji: Cecin maneken muva Anastasiju: Video sam klinku na plaži, nisam znao ko je ona!

Možda je za Cecu on mlađan, ali je za Anastasiju matorac! A i sam je rekao da je odmah provalio da je Anastasija klinka, ali to ga nije sprečilo
Objavljeno:
foto: Print Screen Youtube

- Anastasiju nisam upoznao dok smo radili spot. Tada sam video samo Cecu i sećam se da sam bio oduševljen njenom profesionalnošću i posvećenosti poslu. Nije bilo mnogo priče između nas, ali je ona pravi ženski šmeker i džek. Onda sam otišao nazad u Ameriku i tek ovog leta se vratio u Crnu Goru.

- Čim sam je ugledao, ostao sam bez daha. Mislim da sam se zaljubio na prvi pogled - na lošem srpskom je ispričao priču Derek Žugić, maneken iz popularnog Cecinog spota.

A photo posted by Derek Zugic (@iamderekzugic) on

Anastasiju sam sreo u Budvi. Nisam ni znao ko je ona. Prišao sam joj, upoznali smo se i počeli odmah da pričamo. Bila je mnogo lepa i veoma ljubazna, ali su me njene drugarice hejtovale. Verovatno nisu navikle da joj neko tek tako prilazi, ne znam - priča Derek i dodaje da nije znao da je Cecina ćerka zauzeta.

A photo posted by Derek Zugic (@iamderekzugic) on

- Pa dobro, šta sad. Nema veze. Ja sam prišao devojci jer mi se svidela, morao sam. Ništa loše nisam uradio. Bio sam kulturan i ljubazan, razumem da su oni još klinci i da bi zato moglo da im smeta, ali bože moj... Uglavnom, ja sam tek sutradan saznao da je to bila Cecina ćerka. Stvarno sam oduševljen. I voleo bih opet negde da je sretnem - otkriva Derek.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.