RASTA JE PLAŠIO SVOJE SARADNIKE! Jednog je toliko PREPAO da je VRIŠTAO kao da je video DUHA!
Foto: Nemanja Nikolić

hit

RASTA JE PLAŠIO SVOJE SARADNIKE! Jednog je toliko PREPAO da je VRIŠTAO kao da je video DUHA!

– Kad sam video ispod oka da se nešto pomera… A mrak mrkli, u toj gluvoj sobi! On stoji i gleda me i ne mrda. Skočio sam metar i po sa stolice i krenuo da vrištim. Zaplakao je od smeha. Stojiš kao Babaroga, vrebaš me iz mraka, kao mačka, oči sijaju u mraku… – pričao je Alen, dok se voditelj smejao

Objavljeno:

Muzičar i sin legendarnog Sinana Sakića ne krije koliko mu nedostaje prijatelj, s kojim je pre nego što su ga uhapsili gotovo svakodnevno provodio dane u studiju

Alen Sakić, sin pokojnog Sinana Sakića, često je provodio vreme u studiju sa Stefanom Đurićem Rastom. Hapšenje repera početkom oktobra prošle godine teško mu je palo, a nedavno u ,,Điru sa Memom” nije krio koliko mu prijatelj nedostaje. Kako kaže, prvih dana po dramatičnom događaju uopšte se nije dobro osećao i sve vreme je, opet u studiju, čekao da mu se pridruži u radu, što je Rasta imao običaj da čini.

rasta
foto: Printscreen/Youtube

Jednom prilikom, čak, to je uradio krišom pa ga prepao iz gluve sobe, što Alen sada prepričava kao anegdotu.

– Bilo mi je jako teško, kad se sve to desilo. Navikao sam da sedim s njim, da radim. Tih prvih dana, pa kad uđem u studio, nisam se uopšte dobro osećao. Čekam da dođe, da krene da me zasmejava… Jednom je uzeo ključ na kvarno, ušunjao se u studio i nije ga mrzelo da sa kapuljačom stoji pet do deset minuta, samo mu oči vire! Nisam gledao, a on čeka.

– Kad sam video ispod oka da se nešto pomera… A mrak mrkli, u toj gluvoj sobi! On stoji i gleda me i ne mrda. Skočio sam metar i po sa stolice i krenuo da vrištim. Zaplakao je od smeha. Stojiš kao Babaroga, vrebaš me iz mraka, kao mačka, oči sijaju u mraku… – pričao je Alen, dok se voditelj smejao.

Na pitanje da li je Sinan voleo Rastu, te da sluša kakvu to muziku pravi njegov sin, Alen je odgovorio potvrdno pa otkrio kakve mu je smernice svojevremeno davao.

– Kako nije, on je non-stop ,,blejao” kod mene u sobi. Njegov stan je do mog odmah, stalno je dolazio. A kod mene, mini studio u sobi, stalno sam radio kod kuće… On dođe, sluša i kaže ovo dodaj, ovo skloni, ovo ne valja… Rekoh, šefe, pusti me, znam šta radim, nije to ono tvoje! (On mi kaže) Nemoj ti meni da pričaš, pa znaš li kad sam ja slušao rep? (osmeh) I šta ću. Voleo je da uđe da sedne, čuje šta radim… – prisećao se Alen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.