Voditeljka Slagalice: Imala sam više sreće nego pameti, Tara nije htela da izađe, ali... (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

bolja nego ikad

Voditeljka Slagalice: Imala sam više sreće nego pameti, Tara nije htela da izađe, ali... (FOTO)

Bilo je drame, ali hrabra voditeljka je sve uspešno pregrmela! I uprkos svemu voditeljki nije ostao ni jedan kilogram viška od trudnoće!
Objavljeno: 09:56h

Kaća progovorila o svojoj udaji za Buhu: Bili smo u Budvi i bilo je odlično! (FOTO)

Čini se da voditeljki nije ostao ni jedan kilogram viška od trudnoće, a mlada mama blista, a kako i ne bi, kad joj je njen partner velika podrška.

- Nikola učestvuje podjednako u svakom sekundu Tarinih pet i po meseci. Veliki je oslonac. Ali uživanje je brinuti o detetu kakva je trenutno Tara, možda će se i promeniti, videćemo. Našu ljubav smo krunisali bebom, a daće bog da imamo još dve. Imamo nešto zajedničko i obavezali smo se najvećim zadatkom i odgovornošću do kraja života, što vredi više nego ijedan brak na papiru.

Mislim da mi je ovo drugi ''izlazak" od marta????????????

A photo posted by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on

Kristina je ispričala i šta misli o dojenju:

- Cela ta polemika povela se jer se verovatno par žena drznulo da javno kaže da neće da doji zbog estetike. Ako nećeš da dojiš, nemoj, ako ne možeš da dojiš, kupi veštačko mleko, ako možeš doji i pusti druge da žive svoj izbor. Veći problem su mi ove “nove tendencije” propagiranja davanja čija semena i kurkume bebama do godinu dana putem raznih Instagram profila. Elem, ja dojim i dojiću dok budem htela. Tačka.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pulsonline)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.