Od neodoljivih i neumoljivih do debelih, ćelavih i sedih! Kako 20 godina kasnije izgledaju svi frajeri iz Cecinih spotova (FOTO)
Foto: Facebook, Printscreen

Kako se ostarilo!

Od neodoljivih i neumoljivih do debelih, ćelavih i sedih! Kako 20 godina kasnije izgledaju svi frajeri iz Cecinih spotova (FOTO)

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uvek je u svojim spotovima imala najzgodnije manekene, a a sada imate priliku da ih vidite dvadeset godina kasnije
Objavljeno:

Iako Ceca ima pregršt hitova, glavne uloge pored nje, uvek su dodeljivane atraktivnim manekenima kojima je posle angažmana u spotovima karijera krenula uzlaznom putanjom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Gde su i šta rade muškarci iz spotova "Idi dok si mlad" "Kukavica" i "Znam", sigurno se pitate.

Maneken Đorđe Duvnjaku, u spotu je imao svega 23 godine i jedan od najuspešnijih manekena tog vremena. Igrao je drvoseču kog Ceca nalazi u šumi i dovodi u veliki grad, tada mu se život menja iz korena.

foto: Printscreen

Početkom 2000-te, seli se iz Beograda u Australiju, tamo zasniva porodicu i više se nikada nije vratio u Srbiju. Ali, ono što je očigledno jeste da sada izgleda potpuno drugačije i ne biste ga prepoznali.

foto: Printscreen

Ostavio je sve žene bez daha u spotu "Znam", onda je od jednom nestao, pa se ponovo pojavio. Bane Erčić i dalje se bavi modelingom, ali je po profesiji fizioterapeut. U manekenske vode ga je uveo Dejan Milićević, koji je bio zadužen za Cecine spotove, a njegov poslednji angažman u muzičkim vodama bio je za spot Emine Jahović "Ne plašim se".

foto: Printscreen

Fizički se nije mnogo promenio, ima 42. godine, a nije poznato da li je u braku ili je slobodan. Živi u Beogradu i radio je nekoliko revija na nedeljama mode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.