Od neodoljivih i neumoljivih do debelih, ćelavih i sedih! Kako 20 godina kasnije izgledaju svi frajeri iz Cecinih spotova (FOTO)
Foto: Facebook, Printscreen

Kako se ostarilo!

Od neodoljivih i neumoljivih do debelih, ćelavih i sedih! Kako 20 godina kasnije izgledaju svi frajeri iz Cecinih spotova (FOTO)

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uvek je u svojim spotovima imala najzgodnije manekene, a a sada imate priliku da ih vidite dvadeset godina kasnije
Objavljeno:

Derek Žugić glumio je pre tri godine u spotu "Da raskinem sa njom", ali se odmah nakon nekoliko meseci odselio u Ameriku. Atraktivnog izgleda Derek Žugić, odmah je osvojio srce mnogih tinejdžerki, a nakon spota radio je kampanje za mnoge svetske brendove.

foto: Print Screen Youtube

Danas obožava lov i ribolov, česte su njegove fotografije na društvenim mrežama sa plaža Majamija, a aktivno trenira boks. Radi punom parom, ali nije se uopšte mnogo promenio za ove tri godine.

A photo posted by Derek Zugic (@iamderekzugic) on

Čuveni Nikola Pavlović danas ima 38. godina, bavi se muzikom i ugostiteljstvom. Glumio je zgodnog rok gitaristu u spotu za pesmu "Ljubav fatalna".Nedavno je postao otac dečaka koji se zove Dušan. Učestvovao je i u rijaliti šou "Parovi", zato što je verovao da će mu učešće u ovom programu uticati pozitivno na dalji razvoj karijere.

foto: Print Screen Youtube

Drastično se promenio, više nema dugačku kostu, a osim toga nabacio je nekoliko kilograma. Najveća preokupacija u životu mu je sin Dušan i svaki slobodan trenutak koristi kako bi proveo sa njim. A ono što se može primetiti jeste da mu odgajanje deteta odlično ide.

Ceca je 1998. godine snimila hit "Nevaljala", a kao glavni maneken u spot se našao Nikola Martinović, sin Željka Ražnatovića. Dugo se nije pojavljivao u javnosti, već godinama u nazad ne živi u Srbiji.

foto: Print Screen Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Devojke su devedesetih ludele za njim i kada bi se pojavio uveče u gradu, nastao bi opšti haos. Danas se može primetiti da izgleda potpuno drugačije i na ulici ga sigurno ne bi prepoznali.

foto: Print Screen Youtube/Kurir

(Espreso.co.rs/Pulsonline)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.