Seka nam otkrila ono što nikome nije: Moj suprug se rodio sa time, takav je i njegov otac! A i Jakov! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

EKskluzivni intervju

Seka nam otkrila ono što nikome nije: Moj suprug se rodio sa time, takav je i njegov otac! A i Jakov! (VIDEO)

Jedna od naših najvećih zvezda, Seka Aleksić, otkrila nam je kako je izgledao njen prvi susret sa Veljkom, kako je Jakov promenio njen život, ali najviše nas je iznenadila nečim drugim...
Objavljeno: 14:15h

- Mislim da dečiju ljubav i ljubav prema partneru treba razgraničiti i staviti ih na dve različite strane. Beba sada ima prioritet apsolutno i kod mene i kod Veljka, jer je nama dete na prvom mestu, što je potpuno normalno stanje, ali svakako da mog supruga istom jačinom volim i poštujem i sa ljubavlju mu pripremam hranu i uživam u svemu - rekla nam je Seka i, ako možemo da primetimo, ispala pravi diplomata.

foto: Filip Plavčić

Nismo mogli da odolimo, da je našu zvezdu ne pitamo da li pamti trenutak kada ju je Veljko osvojio, odnosno kada je sebi rekla "on je taj". A tom prilikom, Seka nam je otkrila i jednu veoma važnu Veljkovu osobinu, koju je on nasledio od svog oca.

- Pamtim naš prvi susret i stvarno je taj susret bio takav da sam ja odmah pomislila da je on pravi muškarac za mene, za šta se ispostavilo da je zaista tako. On je veliki gospodin, džentlmen i kavaljer, a to mislim da osvaja sve žene. Mene je kod mog supruga to najviše oduševilo. Ljudi mogu i da odglume, ali moj suprug se definitivno rodio sa tim, takav je i njegov otac, tako se ponaša i prema njegovoj majci, a on je to, Bogu hvala, nasledio - rekla nam je novopečena mama, iz čega smo mi dozvolili sebi da zaključimo da će, uz takve roditelje i Jakov jednog dana kad poraste biti pravi džentlmen.

foto: Filip Plavčić

Seka nam je otkrila i čime je to ona osvojila Veljka, a šta nam je rekla, poslušajte u intervjuu.

Reći ćemo samo da nas je njen odgovor krajnje začudio i da tako nešto ne bismo očekivali od jedne jako poznate ličnosti kao što je ona. Ali, Seka nas je, kao i uvek, prijatno iznenadila.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.