Tata (to jest deda) morao da reaguje! Prija ćutala, pa je njen otac otkrio istinu o odnosu sa Filipom i ćerkinoj trudnoći!
Foto: Printscreen/Instagram/aleksandraprijovic

iskreno o svemu

Tata (to jest deda) morao da reaguje! Prija ćutala, pa je njen otac otkrio istinu o odnosu sa Filipom i ćerkinoj trudnoći!

Nedeljko Prijović se prisetio početaka svoje ćerke, a osvrnuo se i na brojne spekulacije u vezi sa njenim privatnim životom
Objavljeno: 10:28h

Otkako je Aleksandra Prijović uplovila u emotivnu vezu sa Filipom Živojinovićem interesovanje javnosti za ovu mladu pevačicu ne jenjava, a brojni novinski natpisi uvećali su joj popularnost na kojoj joj zavide mnoge kolege.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svakodnevno se pojavljuju informacije i otkrivaju tajne iz njenog emotivnog i porodičnog života, kao i prošlosti, a otac pevačice Nedeljko Prijović se prisetio njenog detinjstva i muzičkih početaka.

foto: News1

- Aleksandra je bila dobro dete. Bilo je tu svačega, i nestašluka, kao i kod svakog deteta – počinje Nebojša svoju priču i otkriva da je upravo on glavni "krivac" zbog toga što je u muzičkom svetu Aleksandra danas tu gde jeste.

foto: News1

- Od malena je pokazivala talenat za muziku. Volela je da peva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvek želeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se – priseća se Prijović koji je ponosan zbog ćerkinog uspeha. Ipak, u poslovne odluke joj se ne meša.

Tata❤️

A photo posted by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

- Ako traži savet ili bilo kakva pomoć da joj je potrebna, nije nikakav problem, ali ja se ne mešam u to, kako ona odluči. Ima ona ljude koji su stručni za to, a ja šta god da mogu da joj pomognem – tu sam.

Potom se Aleksandrin otac osvrnuo i na privatan život svoje ćerke...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.