Tata (to jest deda) morao da reaguje! Prija ćutala, pa je njen otac otkrio istinu o odnosu sa Filipom i ćerkinoj trudnoći!
Foto: Printscreen/Instagram/aleksandraprijovic

iskreno o svemu

Tata (to jest deda) morao da reaguje! Prija ćutala, pa je njen otac otkrio istinu o odnosu sa Filipom i ćerkinoj trudnoći!

Nedeljko Prijović se prisetio početaka svoje ćerke, a osvrnuo se i na brojne spekulacije u vezi sa njenim privatnim životom
Objavljeno: 10:28h

Aleksandrin uspeh mnogima je trn u oku, zbog čega pojedinci ne biraju način da joj naude, pa medijima otkrivaju njene mračne tajne iz prošlosti. Njenog oca ponekad pogode neistinite priče, ali zna da je to sve plod ljubomore zavidnih ljudi.

foto: Dragan Kadić

- Nekada da, nekada ne... Ali to je kao i u svakom poslu, nebitno da li je to pevanje ili nešto drugo. Čim je čovek uspešniji od drugih postoji zavist, to je relativno normalno – ističe Nedeljko.

Budući da je pevačica u ozbiljnoj vezi sa Filipom Živojinovićem, sve najviše zanima da li se Prijinom ocu dopada budući zet, kao i kakav odnos ima sa njim.

foto: Printscreen/Instagram/ aleksandraprijovic

- Ako se njih dvoje slažu, zadovoljan sam i ja. Nisu ni meni birali, pa ne želim ni ja njoj da biram. Sa Filipom se čujem više preko telefona, ali dođem s vremena na vreme za Beograd, odem kod njih, posetim ih... Neka imaju svoju slobodu, ipak oni sad zajedno žive u stanu kod Aleksandre. Odem do ponekad, dođu oni kod mene – govori Nedeljko koji bi uskoro, prema pojedininim informacijama, trebalo da dobije prvo unuče.

foto: Printscreen/Instagram/aleksandraprijovic

- Još je Aleksandra mlada za to. Ali opet, kada ona odluči... To je sve na njoj.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.