HOLANDSKI SELEKTOR: Mi smo autsajderi u životu, ne samo protiv Srbije!
Mauricio Buskalja, Foto: Profimedia

videćemo

HOLANDSKI SELEKTOR: Mi smo autsajderi u životu, ne samo protiv Srbije!

Srpske novinare je zanimalo kako planira da se suprostavi Srbiji koja u svom sastavu ima puno zvezda.

Objavljeno: 09:52h

Košarkaši Srbije danas započinju svoje učešće na Eurobasketu utakmicom protiv Holandije. Tim povodom je dan pre meča, pred medija izašao selektor Lala Mauricio Buskalja i košarkaš Vorti De Jong.

Italijan je na početku svog izlaganja rekao da Holandija nije košarkaška zemlja, i da je ovo prilika da se dokažu i da nastave putem kojim se krenuli pre jedne decenije.

- Možda i nismo zemlja košarke, ali mi sada u finalnoj fazi želimo da budemo najbolji mogući. Sada dolazi kraj jednog dugog putovanja koje traje tri godine. Jako smo ponosni i ovo će za nas biti teška utakmica, želimo da igramo najbolje moguće jer je ovoistorijski meč za naš tim. Spremni smo da se borimo i uživamo u ovom momentu - rekao je selektor Mauricio Buskalja.

Košarkaška reprezentacija Srbije
foto: Starsport©

Srpske novinare je zanimalo kako planira da se suprostavi Srbiji koja u svom sastavu ima puno zvezda.

- Mi smo autsajderi u životu, ne samo sutra. Moramo uvek tako da igramo. Sve mora da bude savršeno, a ovaj neverovatan tim Srbije nas tera da to uradimo. Lopta je jedna, igra se pet na pet, četrdeset minuta i pokušavaćemo da se u svakoj sekundi takmičimo. Uživaćemo svake sekunde u pozitivnom pritisku jer je ovo jako bitno za našu košarku, za naredne mečeve i naredne turnire. Na terenu želemo da budemo uvek isti, da stvorimo svoj stil - istakao je selektor Holandije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.