Nagrade FSS za najbolje u 2016. godini su otišle u prave ruke!  (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

nagrade u pravim rukama

Nagrade FSS za najbolje u 2016. godini su otišle u prave ruke! (FOTO) (VIDEO)

Sve dešavanja sa ceremonije možete da pratite na našem "lajv-blogu"
Objavljeno: 14:12h

12:42 - Kao što ste i mogli da vidite, Piksi i Tadić su dobili svoje nagrade!

- Nadam se da ćemo uskoro da se radujemo timskoj nagradi, da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo. Mislim da bi to bila najveća nagrada za celu državu i sve nas - rekao je Tadić po prijemu nagrade na svečanosti u beogradskom hotelu Kraun plaza.

Tadić je naveo da mu je velika čast i privilegija što je dobio nagradu, za koju je rekao da mu daje veliki podstrek.

On je zahvalio pre svih selektoru Slavoljubu Muslinu, stručnom štabu reprezentacije, kao i svima u Fudbalskom savezu Srbije.

Bez njih ništa od ovoga ne bi imalo smisla" - dodao je Dušan Tadić.

Dragan Stojković rekao je da je najveće zadovoljstvo za trenera kada mu kažu da njegov tim igra dobar fudbal, što se njemu desilo u kineskom Guangdžou RF.

- Ovo priznanje za mene predstavlja nešto mnogo važno, veliku satisfakciju za ono što je urađeno u 2016. godini. Velika je privilegija biti proglašen najboljim trenerom", rekao je Stojković.

On je naveo da 2016. nije bila laka godina i da će naredne dati sve od sebe da bude još bolji.

- Ova godina zaista nije bila laka, a mi treneri koji radimo u inostranstvu imamo dodatnu obavezu, a to je da osim rezultata i stila igre, reprezentujemo naš fudbal na najbolji način, kako kroz fudbal, tako i kroz ponašanje. Trudio sam se da ga uvek tako predstavljam i to činim i sada u Kin - rekao je Stojković.

foto: Espreso

12:14 - Delić atmosfere sa svečanosti...

12:07 - Sjajna prilika za stare znance da se ispričaju, a tu je i delegacija KSS-a na čelu sa novim predsednikom Sašom Danilovićem!

foto: Espreso
foto: Espreso

11:57 - Ceremonija samo što nije počela, a zvanice pristižu... Koliko asova na jednom mestu! U Kraun Plazu su došli i Dejan Stanković, Savo Milošević, tu je i delegacija Partizana...

foto: Espreso
foto: Espreso
foto: Espreso

11:49 - Mnogobrojne zvanice su tu! Dragan Stojković Piksi, Milovan Rajevac, Tomislav Karadžić, Ljubiša Tumbaković, Ilija Petković...

foto: Espreso
foto: Espreso
foto: Espreso
foto: Espreso

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.