Volkot samleo Sautempton, trećeligaš šokirao Mitrovića, Totenhem odigrao meč godine, Čelsi i Siti rutinski! (VIDEO)
Foto: Reuters

fa kup, 1/16 finala

Volkot samleo Sautempton, trećeligaš šokirao Mitrovića, Totenhem odigrao meč godine, Čelsi i Siti rutinski! (VIDEO)

Mančester Siti i Čelsi zabeležili su lake pobede u šesneastini finala FA Kupa, dok su Vikomb Vonderersi zamalo napravili senzaciju protiv Totenhem Hotspura, a trećeligaš je šokirao Njukasl
Objavljeno: 22:20h

U duelu premijerligaša, 'Građani' su slavili na gostovanju Kristal Palasu 3:0 (1:0), dok su 'Plavci' takođe rutinski izašli na kraj sa drugoligašem Brentfordom kod kuće – 4:0 (2:0) u okviru 1/16 finala engleskog FA kupa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njukasl je deklasiran od strane trećeligaša.

S druge strane, Vikomb su minuti delili od senzacije, pošto su do 84. minuta vodili na Vajt Hart Lejnu pogotkom Garija Tomspona. Međutim, Bamidele Ali sprečio je eliminaciju 'Pevaca' pet minuta kasnije, pre nego što je Son Heung-min, u sedmom minutu nadoknade ipak doneo prolaz domaćinu.

Prethodno su gosti, inače članovi Lige 2 (četvrtog ranga takmičenja), stvorili dva gola prednosti – pogocima Pol Hejsa u 23. i 36. minutu, iz penala, ali je domaći uspeo da se vrati već posle dvadeset mintuta igre u nastavku.

Najpre je Son Heung-min u 60. minutu smanjio zaostatak, da bi već četiri minuta potom Vinsent Jansen izjednačio, a pravo ludilo usledilo je u sudijskoj nadoknadi – kada je Korejac, posle duplog pâsa, uz dosta sreće, pogodio dalji ugao gola gostiju. Nedaleko odatle, ekipa Antonija Kontea nije imali nikakvih problema da savlada Brentford u izmenjenom sastavu. Čelsi je poveo preko Vilijana već u 14. minutu, da bi na 2:0 povisio Pedro Rodrigez u 21.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.