Volkot samleo Sautempton, trećeligaš šokirao Mitrovića, Totenhem odigrao meč godine, Čelsi i Siti rutinski! (VIDEO)
Foto: Reuters

fa kup, 1/16 finala

Volkot samleo Sautempton, trećeligaš šokirao Mitrovića, Totenhem odigrao meč godine, Čelsi i Siti rutinski! (VIDEO)

Mančester Siti i Čelsi zabeležili su lake pobede u šesneastini finala FA Kupa, dok su Vikomb Vonderersi zamalo napravili senzaciju protiv Totenhem Hotspura, a trećeligaš je šokirao Njukasl
Objavljeno: 22:20h

Tim rezultatom otišlo se na odmor, a u nastavku je naš Branislav Ivanović iskoristio šansu koju je dobio, pošto je već na startu sezone izgubio mesto u startnoj postavi. Kapiten reprezentacije Srbije bio je precizan u 70. minutu, da bi Miši Batšuaji postavi konačan rezulat iz penala u 81, posle faula upravo nad Banetom.

Ni momci Pepa Gvardiole nisu imali problema da se domognu osmine finala, pošto su i lakše nego što se očekivalo savladali 'Orlove' na Selhurst Parku.

Delovalo je da neće biti pogodaka u prvih 45 minuta, ali je onda Rahim Sterling 120 sekundi pred odlazak na odmor savladao Vejna Henesija. Pobedu gostiju najavio je Liroj Sane u 71. minutu, da bi konačan rezutlat postavio Jaja Ture u nadoknadi vremena. Iznenađenje je priredio član Lige 1 (treće lige) Oksford Taun, koji je izbacio Njukasl Junajted 3:0 (0:0), sjajnom igrom u drugom poluvremenu. Ceo meč za 'Svrake' odigrao je Aleksandar Mitrović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.