Totalni haos na Kipru! Uviđaj usred utakmice je samo jedan od skandala na utakmici Čukaričkog! (FOTO)
Foto: Fonet

ludnica!

Totalni haos na Kipru! Uviđaj usred utakmice je samo jedan od skandala na utakmici Čukaričkog! (FOTO)

- Ovo mi je najslađa pobeda na pripremama! Osećam se kao da smo dobili 5:0. Bili su nervozni od početka meča. Šta da je Jovanović dobio udarac u stajnu nogu? Naježim se pri pomisli šta je moglo da se dogodi
Objavljeno:

Svađa, prekid u prvom poluvremenu, lopta koja pogađa biciklistu na drumu, policajac na uviđaju u pauzi, simuliranje, kraj meča u 79. minutu, ovacije igrača Čukaričkog zbog detinjastog poteza trenera rumunske ekipe.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Poslednja kontrolna utakmica Čukaričkog protiv rumunske Olimpije na Kipru prekinuta je pri rezultatu 1:0 za srpski tim, prenosi "Mondo".

Nakon što sudija nije naseo na očigledno simuliranje napadača rumunskog drugoligaša i pokazao na korner, strateg koji je od početka pokazivao nervozu i u jednom trenutku izazvao žestok verbalni sukob svih članova oba stručna štaba, povukao je svoje igrače sa terena.

Beograđani su vodili golom Beka Fofane koji je u 26. minutu iskoristio odličan korner Docića i glavom iz neposredne blizine poslao loptu u mrežu.

Mogao je Mehmedović na asistenciju Fofane u drugom poluvremenu da udvostruči prednost, ali je najvažnije da su pripreme završene bez neke teže povrede i da Nenad Lalatović može da računa na najjaču postavu za prolećnu premijeru protiv Javora.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.