Totalni haos na Kipru! Uviđaj usred utakmice je samo jedan od skandala na utakmici Čukaričkog! (FOTO)
Foto: Fonet

ludnica!

Totalni haos na Kipru! Uviđaj usred utakmice je samo jedan od skandala na utakmici Čukaričkog! (FOTO)

- Ovo mi je najslađa pobeda na pripremama! Osećam se kao da smo dobili 5:0. Bili su nervozni od početka meča. Šta da je Jovanović dobio udarac u stajnu nogu? Naježim se pri pomisli šta je moglo da se dogodi
Objavljeno:

Upravo mečevi koji se igraju na dan povratka za Beograd, vuku sa sobom veliku dozu rizika zbog umora i nagomilane tenzije. Dovoljan je jedan oštar start, poput onog nad Sašom Jovanovićem u prvom delu susreta da uzburka strasti i dovede atmosferu do usijanja. Ukoliko računamo i ovu protiv tima iz Satu Marea, Čukarički završava kiparsku fazu priprema sa četiri pobede (Atlantas 4:2, Spartak Moskva ’B’ 6:0, Rubin ’B’ 4:1, Olimpija 1:0), jednim remijem (Ural 1:1) i jednim porazom (Arka 0:1).

- Šta da li računam? Ovo mi je najslađa pobeda na pripremama! Osećam se kao da smo dobili 5:0. Bili su nervozni od početka meča. Šta da je Jovanović dobio udarac u stajnu nogu? Naježim se pri pomisli šta je moglo da se dogodi - bio je rezigniran trener ekipe sa Banovog brda Nenad Lalatović posle utakmice u Parakliši.

BONUS VIDEO: Pogledajte prepucavanje Delija i Grobara posle košarkaškog Večitog derbija!

(Espreso.co.rs/Mondo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.