EKSKLUZIVNO! Ovu devojku pola Srbije optužuje da je rasista: Ironija je da Evertona teši Nikolić koji je do juče bio skins!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović/Instagram/jelena_polic7

Mišljenja su oprečna

EKSKLUZIVNO! Ovu devojku pola Srbije optužuje da je rasista: Ironija je da Evertona teši Nikolić koji je do juče bio skins!

Njen status na Fejsbuku posle incidenata na Banjici zapali je srpsku javnost, a priča o tome stigla je čak i do britanskih medija
Objavljeno: 20:56h

Kako reaguješ na to što su stranci pisali o tebi i što su ti stranci slali uvredljive poruke zbog tvog statusa?

- Ni ne čitam to, niti me to zanima. Previše poruka mi je stiglo. Profil na Fejsbuku mi je bio javan i svi su mogli da vide sve moje slike i sve moje objave, međutim, sada kada se probudim ujutru imam 300 "notifikacija" i to me dodatno zamara, a ja ni na jednu poruku nisam odgovorila, niti planiram, a masu tih stvari nisam ni pročitala. Mislim da to govori o njima. Bave se Jelenom Polić i njenim statusom, a sigurna sam kada bi pročitali i analizirali druge ljude i u Srbiji, a ne samo Radove navijače i druge neke, da su svi imali takvih nekih istih komentara kada je u pitanju neka utakmica. Po meni su to zaludni ljudi. Ako je jedna Jelena Polić problem, onda blago nama.

foto: Printscreen/Instagram/jelena_polic7

DA LI MI SANJAMO? Skandal sa Evertonom Luizom je toliko eksalirao da su se na kraju u njega umešali i turski ultrasi! (FOTO)

Ti si sportski i fudbalski radnik, osim što igraš fudbal baviš se i suđenjem, da li misliš da je tvoj tako javan istup bio primeren?

- Kada pogledam s te strane, nisam uopšte razmišljala u tom kontekstu. Ja sam poznata kao neko ko uvek kaže svoje mišljenje i svoj stav za mnoge stvari. Najviše me od svega nervira što se mi više zalažemo za demokratiju i liberalizam, a nema veće cenzure za šta god. Ne znam da li ću snositi posledice i sankcije od strane nadležnih ljudi, ne znam. Očekujem sve, ali ja ne volim da trpim i to je moje mišljenje i to tako doživljavam. Ko će kako da shvati... Mada sam sigurna da je neki drugi sudija ili fudbalerka da to ne bi imalo tolikog odjeka, nego da to ima veze zato što je Rad i zato što sam ja. Hiljadu puta sam javno rekla neke stvari koje se nisu svidele ni ljudima iz Saveza, ni nekim drugim ljudima, pa su me zvali i pretili, tako da je ovo bila kap koja je prelila čašu.

Trener Partizana otkrio kako se Everton oseća posle rasističkog napada navijača Rada! (VIDEO)

foto: Printscreen/Instagram/jelena_polic7

Pomenula si da bi reagovala isto i da je neki drugi igrač u pitanju, a ne zbog Evertona. Kakav je tvoj stav o stranim fudbalerima u srpskom fudbalu?

- Koliko znam skoro svaka superligaška ekipa ima tamnoputih igrača u svojim redovima i stvarno ne znam da li se skoro desio neki incident ili da su ga napravili radovi navijači na tu temu. Stvarno ne znam da je neko došao na Banjicu i da su Radovi navijači na taj način provocirali, za takav slučaj ne znam da je bio. Mislim da drugi igrači nisu imali problema Mislim da ovo nije bila slušajnost, jer Everton je taj koji provocira, ali opet kažem da je ironija da mi o tome priča trener Marko Nikolić, a on je imao mnogo gorih ispada te vrste nego što je bila moja rečenica "vrati se u Brazil i tamo pokazuj svoje svoje tamnopute prstiće".

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA? Zašto su Srbi iskoristili "slučaj Everton" da ponize sami sebe? (FOTO) (VIDEO)

SAGA O RASIZMU - ZAKLJUČENA! Everton Luiz je novom izjavom zauvek kupio svakog Srbina! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Kad DUGO GREJEŠ KLUPU za rezerve, onda nije čudo ŠTO POBRLJAVIŠ!

(U. M.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.