TROJICI NA LETO ISTIČE SARADNJA SA ZVEZDOM! Njihove sudbine u Barakovim rukama (FOTO)
Barak Bahar, Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

IZRAELAC "SEČE"

TROJICI NA LETO ISTIČE SARADNJA SA ZVEZDOM! Njihove sudbine u Barakovim rukama (FOTO)

Ne treba zaboraviti da crveno-beli već imaju dva dogovorena posla za narednu sezonu i ti igrači priključiće se na prozivci

Objavljeno:

Crvena zvezda osigurala je šestu uzastopnu titulu šampiona Srbije i 34. u istoriji kluba i naredni cilj je treća dupla kruna zaredom.

Na Marakani bi tokom leta trebalo da dođe do velike promene, odnosno odlaska trenera Miloša Milojevića i dolaska Baraka Bahara na njegovo mesto.

Barak Bahar i Miloš Milojević
Barak Bahar i Miloš Milojevićfoto: Starsport©

Izraelac je posle poslednje utakmice i pobede Makabija iz Haife koji je na korak od treće uzastopne titule pod njegovim vođstvom plakao zbog navijača.

Po svemu sudeći, Barak će na leto preuzeti kormilo na stadionu "Rajko Mitić" i krenuti u pripreme za ućešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: EPA/TIAGO PETINGA

Govori se o potencijalnim pojačanjima, jedan od njih je i Baharom vojnik iz perioda dok su zajedno sarađivali u redovima "zelenih."

Ipak, biće i odlazaka, a trojici fudbalera crveno-belih ističu ugovori, tačnije dvojici saradnje, a jednom pozajmica.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: EPA/TIAGO PETINGA

U pitanju su vezista Nenad Krstičić (32), univerzialac Slavoljub Srnić (31) i centralni napadač Marko Rakonjac (22) koji je igrač Lokomotive iz Moskve.

Krstičić je ove sezone odigrao samo četiri utakmice (73 minuta, tri u Superligi Srbije i jednu u nacionalnom Kupu) i deluje da je rastanak vrlo blizu.

Mirko Ivanić i Nenad Krstičić
Mirko Ivanić i Nenad Krstičićfoto: Starsport©

Srnić je na terenu proveo 23 utakmice u svim takmičenjima i upisao je jednu asistenciju (943 minuta) i videćemo kakva će biti Barakova odluka.

Generalni direktor Zvezdan Terzić pričao je da Crvena zvezda želi da plati napadača četiri do pet miliona evra, a u sastavu je već i Aleksandar Pešić.

Slavoljub Srnić
Slavoljub Srnićfoto: Starsport©

Ostaje pitanje kakva će biti sudbina Marka Rakonjca, a dogovor sa Moskovljanima je nezvanično oko 1.000.000 evra.

Momak rođen u Bijelom Polju ostavio je sasvim solidan utisak sa osam utakmica (sedam u Superligi Srbije i jedna u Kupu Srbije).

Marko Rakonjac
Marko Rakonjacfoto: Starsport©

Postigao je četiri gola uz jednu asistenciju za 388 minuta na terenu.

Ne treba zaboraviti i da su dogovoreni dolasci Marka Stamenića (21) i Pitera Olajinke (27) i oni će biti na prozivci na početku priprema.

Marko Stamenić
Marko Stamenićfoto: EPA-EFE/PETER POWELL

Marko je centralni vezista, dok se Piter najbolje snalazi na levom krilu, ali uspešno može da odgovori kao špic i desno krilo.

Bonus video:

00:47

Delije pale zastave Rome

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.