TADIĆ I DŽEKO ČEKAJU LIVAKOVIĆA, TURCI BESNI NA HRVATE: "Dinamo vodi MAFIJAŠ! Zato transfer nije rešen 3 meseca"
Zdravko Mamić, Foto: Beta

gube strpljenje

TADIĆ I DŽEKO ČEKAJU LIVAKOVIĆA, TURCI BESNI NA HRVATE: "Dinamo vodi MAFIJAŠ! Zato transfer nije rešen 3 meseca"

Šuška se da iza svega stoji Zdravko Mamić

Objavljeno:

FK Fenerbahče se ovog leta snažno pojačao kao što turski klubovi umeju (mnoge posle igrači tuže zbog neisplaćenih plata). Stigli su Dušan Tadić, Edin Džeko, Gustavo Enrike, Rajan Kent, Mert Mildir...

Vicešampion Turske želi i novog golmana, a rešeni su da to bude Dominik Livaković, u prethodnim sezonama više puta junak Dinamo Zagreba i reprezentacije Hrvatske.

Međutim, transfer koji se dugo najavljuje nikako da bude realizovan.

Odgovor na pitanje zbog čega Livaković uveliko nije u plavo-žutom dresu pokušao je da da tamošnji novinar Ahmet Erdžanlar u emisiji "343 Digital", i tom prilikom nije štedeo teške reči na račun Dinama i njegovog rukovodstva.

- Dinamo vodi mafijaš. Zbog ovoga tri meseca nije rešen transfer. Nije lako dovesti igrača iz Dinama. Imamo primer kada je Dinamo prodao igrača u Englesku, a njegov otac i on nisu to uopšte ni želeli. Nedelju dana kasnije oca je udario auto. Eto kakav je čovek taj predsednik!

Uz njegov govor, 343 Digital objavio je fotografiju predsednika Dinama Mirka Barišića, ali jasno je da poznati turski novinar nije mislio na njega.

Naime, šuška se da iza svega stoji Zdravko Mamić, koji smatra da je suma od 9.000.000 evra mala za golmana klase Livakovića. Bolju ponudu možda dobije od Viljareala ili Fjorentine koji su takođe ušli u trku, a možda to natera Fener da se isprsi. Dinamo će svakako lepo da zaradi na Livakoviću jer ga je pre osam godina platio 650.000 evra Zagrebu.

Bonus video:

00:30

CEO STADION NA MEČU FENERBAHČE - DINAMO KIJEV SKANDIRAO VLADIMIRU PUTINU: Pogledajte scene koje su uzdrmale svet

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.