APSOLUTNI MEGAHIT! Delije i Grobari će odlepiti! Šta to zajedno rade Milijaš i Saša Ilić? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SALE vs Šone

APSOLUTNI MEGAHIT! Delije i Grobari će odlepiti! Šta to zajedno rade Milijaš i Saša Ilić? (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je fudbalska utakmica, ali malo drugačija od onih na koje ste navikli
Objavljeno: 18:50h
foto: Espreso.co.rs

Bivši kapiten crveno-belih i aktuelni kapiten crno-belih ukrstili su koplja/džojstike u PES-u, popularnoj fudbalskoj igrici.

ŠOK OTKRIĆE: Novak opet JEDE MESO!

Sve se odigralo na Novom Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića, a pod pokroviteljstvom sponzora Lige šampiona - Haineken-a.

foto: Espreso.co.rs

U direktnom duelu između njih dvojice rezultat je bio 1:1, dok su u parovima sa novinarima, Milijaš i jedan kolega novinar slavili sa 3:0.

Saša Ilić i Nenad Milijaš bili su gosti prvog Hajneken i Sony PS4 turnira u PES-u koji će se organizovati u odabranim lokalima u svim gradovima Srbije.

Igraće se dva na dva, a dnevni pobednici plasiraće se na veliko finale koje će se u junu održati u Beogradu i čiji pobednici će dobiti igračku konzolu Plejstejšn 4.

Milijaš je igrao kao Barselona, a Ilić kao Real Madrid i taj meč završen je 1:1. Igrač Zvezde je prvi dao gol, a kapiten crno-belih je izjednačio. Posle toga je svako od njih dobio para, i to navijača suparničkog tabora da bi meč bio objektivan. Milijaš i pristalica Partizana (novinar) pobedili su Ilića i navijača Zvezde (novinar) sa 3:0. Ilić i Milijaš su, međutim, veći deo oba meča proveli žaleći se na ispravnost kontrolera, zatim na elektronskog sudiju, uslove igre, teren i ostalo.

Interesantno, sve je komentarisao Aleksandar Stojanović, jedan od najpopularnijih srpskih komentatora.

BONUS VIDEO: Gordić o pogrdnim povicima sa tribina

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.