KAD BIH IGRAO, NE BI SMELI DA ME POBEDE! Milijaš o Derbiju, Maju Vujoviću, sudijskim kiksevima! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

KAKAV CAR

KAD BIH IGRAO, NE BI SMELI DA ME POBEDE! Milijaš o Derbiju, Maju Vujoviću, sudijskim kiksevima! (VIDEO)

Poput njegovog kolega iz Partizana, i nekadašnji kapiten Crvene zvezde imao je nekoliko veoma interesantnih zapažanja posle partije u PES-u
Objavljeno: 19:47h

- Sudijama je najteže u Derbiju. Svi ih gledaju. I igrači i treneri i navijači žele najbolje za svoj klub. Šta je realno, a šta nije. Veliki je pritisak na njima. Možeš da odsviraš 90 minuta super, i onda da u tri minuta nadoknade sve to padne u vodu. Mislim da bi sudijama mnogo lakše bilo da sude utakmicu nekog evropskog derbija, nego naš derbi. To je čar koju taj meč nosi. Derbi se prepričava, do svakog sledećeg. Uvek je neko nezadovoljan.

ZATO JE KAPITEN! Novinar: Sale, kako je gledati Derbi sa klupe? Njegov odgovor će ostati ucrtan u srcima svih Grobara! (VIDEO)

Novinare je interesovalo da li je tu možda opravdanje za ovaj previd koji se dogodio Maju Vujoviću u protekloj "svetkovini srpskog fudbala". Inače, Milijaš je i sam bio "žrtva" sudijskog kiksa, kada je jednom prilikom sudija oštetio Zvezdu u duelima sa Partizanom.

- Iskreno, ja sam to doživeo i na svojoj koži. Sada kad pogledam, tada kada se desio meni, nisam bio realan, a to nije bilo ni moguće. Sada, kada je vreme prošlo, i dalje nije jasno, ali i to je fudbal i ne dešava se to samo kod nas.

Šta Nenad Milijaš očekuje od poslednjeg Derbija?

- Ne može to da se kaže. Kada neko misli da će biti dosta golova, bude 0:0, i obrnuto. Sve zavisi od toga kako počne utakmica. Najbitnije je da minimum ostanemo

APSOLUTNI MEGAHIT! Delije i Grobari će odlepiti! Šta to zajedno rade Milijaš i Saša Ilić? (FOTO) (VIDEO)

Dominiraš li u PES-u i kada igraš sa saigračima, ili je to samo ovako kada je preko puta tebe neko crno-beli?

- Više mlađi igraju, a ako bih ja igrao, mene ne smeju da pobede.

BONUS VIDEO: Saša Ilić - veoma interesantna izjava

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.