SVI RADE PROTIV NAS! Vapaj iz srpskog fudbalskog čuda posle optužbi za fizički sukob na Novom Beogradu (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

ESPRESO OTKRIVA

SVI RADE PROTIV NAS! Vapaj iz srpskog fudbalskog čuda posle optužbi za fizički sukob na Novom Beogradu (FOTO)

Naime, kako pišu pojedini beogradski mediji, direktor Brodarca Dragan Ilić Lita navodno je ušao u verbalni, ali i fizički klinč sa bekom Čukaričkog Savom Radićem, koji nastupa i za mlađe reprezentativne selekcije
Objavljeno: 21:29h

Da li su igrači zadovoljni rezultatom?

- S obzirom na probleme koje smo imali tokom nedelje, apsolutno smo zadovoljni. Da nam se povrede tri igrača i uopšte ne budu u kombinaciji - Babović, Uroš Lukić (dečko koji pravi ozbiljnu razliku) i Dejan Đurić. I plus u 15. minutu standardni igrač Joković iz duela izađe sa posekotinom i ode na ušivanje, a pored njega još i David Bjelobrk se povredi početkom drugog poluvremena. Previše pehova u malom roku - istakao je trener Brodarca Ivan Jević za Espreso.

Osvrnuo se i na rivala i atmosferu, kao i na neverovatnu završnicu utakmice kada su Brodarac i Čuka postigli po jedan gol u nadoknadi vremena. Prvo gost, pa onda domaćin.

- Čukarički je došao da igra fudbal. Skoro skroz fer i korektna utakmica, sa veoma malo tenzija. Što se fudbalske strane tiče, bio sam skroz miran, jer sam svestan da smo na dobrom nivou. Normalno je da naiđe period sa povredama, kao što je ovaj sad, i sjajno je da iz ove utakmice izađemo sa bodom. Ponavljam, tri plus dva povređena igrača. U ozbiljnom smo plusu u odnosu na Zvezdu, imamo dobar raspored i nadam se da će biti sve kako treba. Iako, realno, svi rade protiv nas - iskren je stručnjak koji je za vreme svoje fudbalske karijere branio boje i nekih klubova sa Dalekog istoka, za koje je nastupao čak i protiv velike Barselone.

LUDNICA u Omladinskoj ligi! Brodarac gubio od 93. minuta, a onda je usledio šok!

U medijima se pojavila priča da je duel ova dva tima obeležio jedan incident. Bek Čukaričkog Sava Radić je navodno napadnut od strane direktora Brodarca Dragana Ilića Lite, koji ga je, kako pišu, uhvatio za gušu, a pored toga mu je i vređao saigrače tokom cele utakmice. Radić je čak dobio i žuti karton jer mu je odgovorio.

- To što se dogodilo bila je samo reakcija direktora na bezobrazno ponašanje igrača Čuke, koji ga je opsovao i izvređao, jer mislim da, ako postoji neko poštovanje međuljudskog odnosa, to ne bi smeo sebi da dopusti. Ipak je ovaj mnogo stariji od njega. Iz tog razloga je direktor odreagovao, a niko ga nije hvatao za gušu, kako tvrde. I na kraju se smirila situacija, pozdravili smo se fer i sportski. Mislim da je taj mali veoma dobar igrač i da mu to ponašanje ne priliči. Da vređa starijeg funkcionera kluba i da ga psuje, to je nedopustivo. Ušli su u neku raspravu, ali ja sam ušao u svlačionicu i nisam želeo da budem deo toga - dodao je Jević.

Novak sve priznao! Žrtvovao sam titule i pobede samo iz jednog razloga! (VIDEO)

- Vidim da većina stvari koja se dešava, dešava se protiv Brodarca. Ne znam zašto - upitao se stručnjak.

BONUS VIDEO: ESPRESO na treningu omladinaca Brodarca

(A. R.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.