Nikolića mnogi porede sa Duškom Vujoševićem! Na takve komentare stigao je MOĆAN odgovor! (FOTO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, Nebojša Mandić, Fonet

stručnjak pojasnio

Nikolića mnogi porede sa Duškom Vujoševićem! Na takve komentare stigao je MOĆAN odgovor! (FOTO)

Navijačima crno-belih ostaje da se nadaju da će već na kraju tekuće sezone imati priliku da proslave prve velike uspehe Marka Nikolića u Humskoj, a to bi mogla da bude "dupla kruna" pošto "Parni Valjak" još uvek ima šanse da osvoji oba trofeja na domaćoj sceni
Objavljeno:

- To je toliko veliko što su Vujošević i Danilović zajedno uradili sa mesta trenera i predsednika za tih 12 godina, da svako poređenje sa mnom ovog trenutka nema osnova. Ni broj trofeja, uspeha, ničega, osim simpatije publike, jako bitne - kazao je Nikolić, a prenosi "Žurnal".

Ovakvog ga nikad NISTE VIDELI! Đurđević pričao o MRŽNJI i tenziji, ali i o sarmi i rivalitetu sa Leom! (VIDEO) Marko Nikolić ističe da od Duleta Vujoševića nikada nije dobio nikakav zvaničan savet, ali da je kroz priču bivšeg predsednika JSD Partizan naučio mnogo toga.

foto: Nebojša Mandić

- Jeste kroz priču - ko ume da čita između redova... Dobio sam ih na taj način, ne samo od Duleta, već i od drugih ljudi iz sveta košarke, vaterpola, fudbala koji su moji prijatelji - istakao je trener Partizana.

Sve pršti od strasti i želje! OVO SAM JA! NE ŠTEDIM SE! Titula ostaje kod kuće! (VIDEO) Navijačima crno-belih ostaje da se nadaju da će već na kraju tekuće sezone imati priliku da proslave prve velike uspehe Marka Nikolića u Humskoj, a to bi mogla da bude "dupla kruna" pošto "Parni Valjak" još uvek ima šanse da osvoji oba trofeja na domaćoj sceni.

ESTETIKA BORBE I OTPORA! Duško Vujošević u svom stilu objasnio šta znači Prvi maj! (FOTO)

(Espreso.co.rs.rs/Sportski žurnal/Sportske.net)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.