NJEGOVE SUZE SU REKLE SVE: Hrvatski trener se rasplakao pred novinarima! Da li će to trgnuti Lazovića i Džigija? (VIDEO)
Foto: Fonet

ništa mu ne ide od ruke

NJEGOVE SUZE SU REKLE SVE: Hrvatski trener se rasplakao pred novinarima! Da li će to trgnuti Lazovića i Džigija? (VIDEO)

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić emotivno reagovao na poraz Đenove
Objavljeno:

- Momci treniraju jako dobro, pripremamo se najbolje što znamo, ali smo ponovo izgubili. Čak smo i danas krenuli i igrali dobro, a onda primili golove za koje smo se i pripremali na treningu. Žao mi je momaka koji pružaju sve od sebe. Mislili smo nakon remija protiv Lacija da je sve krenulo na bolje, ali... Želimo prekinuti sve ovo. Jer, ovde sam doživeo najlepše trenutke u životu - rekao je Jurić.

PRIJOVIĆ JE OPET BIO ANESTEZIOLOG: Kao Ronaldinjo je magičnom fintom paralisao odbranu, pa izvršio laganu egzekuciju! (VIDEO)

Srpski igrači Darko Lazović i Nikola Ninković su u postavi hrvatskog trenera, ali izgleda da uprkos napornim treninzima prema rečima Jurića rezultati nikako da dođu.

Osvojio je Mundijal i EURO samo zato što je znao koliko Zidan ima stidnih dlačica: Francuska bruji o Evrinoj brutalnoj prozivki! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Zvezdaši aplauzom pozdravljaju povređenog Hečera

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.