Beba koju su ljuljali Bebeto, Romario i Mazinjo sada košta 60 miliona evra, a ime nosi po tatinom najvećem rivalu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/soccergoals2010

Jedna od neobičnih priča

Beba koju su ljuljali Bebeto, Romario i Mazinjo sada košta 60 miliona evra, a ime nosi po tatinom najvećem rivalu! (VIDEO)

Jedna od najpoznatijih proslava golova u istoriji fudbala sada je dobila svoj nastavak
Objavljeno:

Kako iver ne pada daleko od klade, tako je i njegov naslednik, koji je dobio ime po jednom od tatinih najvećih rivala Lotaru Mateusu, postao fudbaler i sada je potpisao ugovor sa Sportingom iz Lisabona.

Mateuš Oliveira je prešao iz Eštorila među prestoničke "lavove" za milion evra, a u njegov ugovor je sada ubačena klauzula da klub koji bude želeo da ga otkupi od Sportinga mora da plati minimum 60 miliona evra.

Mnogo zanimljivosti pratilo je njegov život počev od već ispričane priče nakon rođenja, pa sve do toga da je kao 12-godišnjak počeo da trenira u Flamengu, klubu u kome se proslavio njegov otac, a da niko nije znao da je sin čuvenog Bebeta.

On je namerno skrivao identitet, jer je želeo sam da se izbori za sebe, da niko ne bi rekao da je postao fudbaler i da igra samo zato što je sin legendarnog napadača i očigledno je uspeo u tome.

Takođe, "fun fact" je i to da su dvojica sinova još jednog učesnika prepoznatljive proslave gola postali vrhunski igrači. Za one koji ne znaju, Mazinjo je otac Tijaga Alkantare igrača Bajerna i Rafinje igrača Barselone.

BONUS VIDEO: POKUŠAJ NAMEŠTANJA UTAKMICE U BiH: Golman Olimpika odbio ponudu od 5.000 evra

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.