SRBIJA - FABRIKA TALENATA! Dobro zapamtite njegovo ime, biće stub naše odbrane! Iz naše druge lige otišao u Seriju A! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

sjajan štoper

SRBIJA - FABRIKA TALENATA! Dobro zapamtite njegovo ime, biće stub naše odbrane! Iz naše druge lige otišao u Seriju A! (VIDEO)

Godinama smo svedoci da timovi iz Superlige prodaju najbolje mlade igrače, a sada smo došli i do toga da iz Prve lige Srbije odlaze igrači u jake klubove

Objavljeno:

Kapiten BSK Borče otputovao je u Đenovu, gde će potpisati za istoimeni klub, prenosi portal Mondo.

To je za ovaj portal potvrdio prvi čovek BSK-a Dragomir Vasić, pošto je ovaj 21-godišnji momak već dugo na radaru Italijana.

- U sezoni za nama bio je najbolji odbrambeni igrač Prve lige Srbije i mogu da kažem bez preterivanja da ni u Superligi nema sličnog igrača tog uzrasta na njegovoj poziciji, uz Milenkovića iz Partizana. Što se tiče njegovog odlaska, Đenova ga je duže vreme posmatrala, pratila njegove igre i smatramo da je transfer već završen, s obzirom na to da će provesti jako kratko vreme u Italiji, zbog lekarskih pregleda - rekao je Vasić.

On je inače bio član Jagodine, igra na štoperskoj poziciji i bio je član zlatne generacije omladinaca, ali nije imao sreću da ode na Mundijalito na kom je osvojeno zlato, prethodno se rastao od saigrača.

(Espreso.co.rs/Mondo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.