Čuo sam da ga je bolela noga 3 dana kad mi je slomio nos: Tadić je imao planove za svog dželata iz Velsa, ali mu je UEFA to upropastila! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

krivo mu je

Čuo sam da ga je bolela noga 3 dana kad mi je slomio nos: Tadić je imao planove za svog dželata iz Velsa, ali mu je UEFA to upropastila! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je iznenadio novinare kada je rekao da mu je žao što Nil Tejlor neće igrati u Beogradu

Objavljeno:

Fudbaler Sautemptona je rekao da je jedva dočekao kraj naporne sezone i da mu je najvažnije da osim peha sa nosom nije bilo povreda.

- Svi smo imali napornu sezonu i jedva čekali kraj. Sada je okej, povrede su prošlost i sve je kako treba - dodao je on.

foto: Filip Plavčić

Prema njegovim rečima, Srbija treba da očekuje veoma grubu igru Velsa, sličnu kao i u prvoj utakmici igranoj u novembru.

- Očekujem nezgodnu utakmicu. Sigurno će igrati tvrdo, verujem da će pokušati isto da igraju kao i prošlu, ali treba da odgovorimo svojom igrom i dođemo do željene pobede - rekao je Tadić.

foto: Dado Đilas

Srbija posle pet kola zauzima prvo mesto na tabeli sa 11 bodova, koliko ima i Irska, slede Vels i Austrija sa po sedam, Gruzija dva i Moldavija sa jednim.

Tadić je istakao da je još rano govoriti o plasmanu na Svetsko prvenstvo.

foto: Dado Đilas

- Ima još mnogo da se igra. Selektor pokušava da nam usadi to da nam je svaka naredna utakmica najbitnija. Cela ekipa sada razmišlja tako i vodimo se time - kazao je Tadić.

Utakmica između Srbije i Velsa igraće se u nedelju, 11. juna na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.