FUDBALSKI HEROJ I VIŠE OD TOGA: U Srbiji ga nisu cenili, u Češkoj je ostao bez bubrega! A sada je DOTAKAO ZVEZDE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

doktor igre!

FUDBALSKI HEROJ I VIŠE OD TOGA: U Srbiji ga nisu cenili, u Češkoj je ostao bez bubrega! A sada je DOTAKAO ZVEZDE! (FOTO)

Gotovo dve i po godine nije igrao fudbal nakon što je na jednoj prvoligaškoj utakmici u dresu Jabloneca dobio jak udarac i izgubio bubreg

Objavljeno:

- Ja sam cepao za omladince. Nismo čak igrali ni onu najjaču sa Zvezdom i Partizanom, nego prvu beogradsku... Dobro sam odigrao, dao 16 golova, prebacili su me u prvi tim, a onda, posle pet ili šest utakmica, stigne poziv da odem na probu u Taborsko, češkog drugoligaša. Tako je sve krenulo. Iz Srbije nisam ni imao neke ponude - priča 26-godišnji Vukadinović za portal Mocart sport.

OBRAČUN U PIONIRU! Prvi čovek KLS nije prećutao uvrede Grobara, umešala se u policija! (VIDEO)

Gotovo dve i po godine nije igrao fudbal nakon što je na jednoj prvoligaškoj utakmici u dresu Jabloneca dobio jak udarac.

- Zbog tog udarca sam izgubio bubreg. Dve i po godine nisam šutnuo loptu. Jedva sam živu glavu izvukao. Tri operacije sam imao, zakomplikovalo se. Sada je sve kako treba. Sa jednim bubregom se normalno živi, samo moram da vodim računa. Napravili su mi u Jablonecu posebne termomajice sa zaštitom ispod rebara. Šta ćeš, ja sam takav, žgoljav - rekao je Vuakdinović.

(Espreso.co.rs/Kurir/Mozzartsport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.