OPŠTE LUDILO NA MAMIĆEVOM SUĐENJU! Dao otkaz advokatima usred ročišta: Ko misli da sam frajer bez j***, može da proveri!
Foto: Profimedia

cirkus

OPŠTE LUDILO NA MAMIĆEVOM SUĐENJU! Dao otkaz advokatima usred ročišta: Ko misli da sam frajer bez j***, može da proveri!

Zdravko Mamić je izazvao incident tokom ročišta pred svedočenje Dejana Lovrena

Objavljeno:

Zbog incidenata koji je izazvao bivši čelnik fudbalskog kluba Dinamo Zdravko Mamić danas je prekinuto ročište na sudu u Osijeku na kome je trebalo da svedoči hrvatski reprezentativac i igrač Liverpula Dejan Lovren.

Incident se dogodio na početku današnje rasprave dok je svedočio otac Dejana Lovrena, Saša, jer je Mamić ustao sa svoje stolice i počeo da protestuje zbog načina na koji tužilac Tonči Petković postavlja pitanje svedoku.

foto: Beta

Predsedavajući sudskog veća Darko Krušlin ga je upozorio da mu je to poslednji put da tako upada u reč, na šta mu je Zdravko Mamić odgovorio da ga može kažnjavati koliko hoće, pa ga je sudija udaljio sa rasprave.

Na pokušaje svojih advokata Jadranke Sloković i Čede Prodanovića da ga smire, Mamić je i na njih počeo da viče, pa im je otkazao punomoć, a zatim su i oni učinili isto.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.