OPŠTE LUDILO NA MAMIĆEVOM SUĐENJU! Dao otkaz advokatima usred ročišta: Ko misli da sam frajer bez j***, može da proveri!
Foto: Profimedia

cirkus

OPŠTE LUDILO NA MAMIĆEVOM SUĐENJU! Dao otkaz advokatima usred ročišta: Ko misli da sam frajer bez j***, može da proveri!

Zdravko Mamić je izazvao incident tokom ročišta pred svedočenje Dejana Lovrena

Objavljeno:
foto: EPA/Stringer

- Mogu kako hoću, moja koža je u pitanju. Kupite se, nećete me više ni braniti. Otkazujem vam punomoć - rekao je Mamić advokatima, koji su gotovo u isto vreme govorili da mu otkazuju punomoć.

Sudija je na kratko prekinuo ročište, a potom je saopštio da se postupak nastavlja 3. jula.

Krušlin je Zdravku Mamiću dao rok od sedam dana da nađe nove advokate, jer će mu u suprotnom biti dodeljen advokat po službenoj dužnosti.

foto: Beta

Po izlasku iz sudnice Zdravko Mamić je rekao novinarima da je reagovao zato što su mu bila narušena prava i da nije namerno izazvao incident kako bi odugovlačio postupak.

- Meni je žao jer ja sam danas mogao barem za sebe, ako ne za vas, biti heroj. I ja bih bio danas heroj i ja jesam heroj jer znam šta je danas Lovren hteo da svedoči. Znam šta će svedočiti jer sam video njegov iskaz i kad ga pročitate videćete da je sve ovo jedna velika farsa do koje nije trebalo doći - rekao je Mamić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.