Donald otkrio ko je najveći ludak u Zvezdi! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

jedva čeka kvalifikacije

Donald otkrio ko je najveći ludak u Zvezdi! (VIDEO)

Donald je istakao da je atmosfera u ekipi dobra i da se svi problemi rešavaju unutar tima
Objavljeno: 11:52h

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da ima "dobar osećaj" i ocenio da je njegova ekipa sposobna da se plasira u Ligu šampiona.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

- Imam dobar osećaj kada je reč o našem timu. Radimo naporno, poboljšavamo formu, navikavamo se jedni na druge. Naravno, imamo da obavimo mnogo posla, da treniramo još jače jer kada vidite kakvi klubovi igraju u Ligi šampiona, to je drugi nivo - rekao je Donald agenciji Beta.

Zvezda će u utorak početi kvalifikacije za Ligu šampiona, a prepreka u drugom kolu biće joj Valeta sa Malte. Prema Donaldovim rečima, put ka plasmanu u grupnu fazu biće težak i dug.

- Imamo dobru šansu da se plasiramo. To bi mi mnogo značilo, a mogu slobodno da kažem da bi to mnogo značilo svakome u timu. Ako želiš da igraš Ligu šampiona moraš da pogineš na terenu da bi se to desilo. Liga šampiona je nešto najlepše rekao je holandski fudbaler.

Donald je istakao da je atmosfera u ekipi dobra i da se svi problemi rešavaju unutar tima.

- Atmosfera je dobra. Ima ponekad emotivnih ispada, ali to je normalno, ovo je fudbal, nikad nije ništa lično. Ako postoji neki problem, to se reši u timu, zajedno razgovaramo i rešimo. Svi se lepo slažu, uključujući i nove igrače. Zvezda je kao porodica, nema mesta za isticanje pojedinaca - rekao je Donald.

On je ocenio da je Zvezda mnogo izgubila odlaskom Marka Grujića u Liverpul, ali da je uveren da će ga Gelor Kanga zameniti na pravi način.

- Prošle sezone smo imali Gruju, otišao je u Liverpul i možemo da kažemo da nam nedostaje. Ali, došao je Kanga koji je takođe dobar igrač, nadam se da će moći da ga zameni - naveo je Donald.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.