Donald otkrio ko je najveći ludak u Zvezdi! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

jedva čeka kvalifikacije

Donald otkrio ko je najveći ludak u Zvezdi! (VIDEO)

Donald je istakao da je atmosfera u ekipi dobra i da se svi problemi rešavaju unutar tima
Objavljeno: 11:52h

Kako je rekao, Kanga je fizički besprekorno spreman i igrač koji mnogo trči. - Igrao sam protiv njega u Rusiji. Spreman je, mnogo trči. Veoma je dobar igrač, lud momak, ali dobar - rekao je Donald uz osmeh.

Zvezdu je tokom leta pojačao veliki broj fudbalera, a Donald je ocenio da će oni doprineti timu jer su svi "jaki momci sa dobrim mentalitetom" i dobri fudbaleri.

Jedno od pojačanja je i francuski odbrambeni fudbaler Tomas Fibel, na čijem su dovođenju posebno insistirali Donald i Damjan Le Talek.

- Nije zato što mi je prijatelj, znam šta može da uradi, on je jak momak, dobra ličnost, iskusan je i on je nešto što je potreban timu, igrač koji je agresivan na dobar način - rekao je Donald.

Donald je istakao da jedva čeka početak kvalifikacija i da se raduje podršci velikog broja navijača na tribinama.

- Svi znaju da su naši navijači među najboljim na svetu. Mogu samo da zamislim kako će biti ako uđemo u grupnu fazu. Definitivno je da neće biti dovoljno mesta na stadionu. Biće neverovatno - rekao je Donald.

Zvezda će kvalifikacije početi u utorak, 12. jula na Malti, dok će se revanš protiv Valete igrati nedelju dana kasnije u Beogradu.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.