Čukarički prošao u sledeće kolo kvalifikacija za LE dalje posle spektakularne goleade! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

zasluženo!

Čukarički prošao u sledeće kolo kvalifikacija za LE dalje posle spektakularne goleade! (VIDEO)

Brđani će u drugom kolu najverovatnije ukrstiti koplja sa Videotonom koji brani prednost iz prvog meča sa moldavskom Zarijom od 3:0
Objavljeno:

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su u revanš utakmici prvog kola u kazahstanskom Šimkentu odigrali nerešeno 3:3 s Ordabašijem.

Čukarički je prošlog četvrtka u Beogradu u prvom meču pobedio sa 3:0. Golove za Čukarički postigli su Staniša Mandić u 10. i 14. minutu i Asmir Kajević u 21. Strelci za Ordabasi bili su Aleksandar Gejnrih iz slobodnog udarca u drugom minutu sudijske nadoknade vremena prvog poluvremena, Jerkebulan Tungišabajev u 68. i Temirlan Erlanov u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

foto: Saša Pavlić Koky

Beogradski tim će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela mađarskog Videotona i moldavske ekipe Zarija Balti. U prvom duelu Videoton je pobedio sa 3:0. Utakmice drugog kola su na programu 14. i 21. jula, a ekipa s Banovog brda će u prvom meču igrati u gostima.

Čukarički je poveo iz prve prave šanse, kada je Nikola Janković dobro centrirao u peterac i pronašao Mandića kome nije bilo teško da pošalje loptu u mrežu. Isti igrač duplirao je prednost četiri minuta kasnije kada je izbio pred golmana domaćih.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.