Čukarički prošao u sledeće kolo kvalifikacija za LE dalje posle spektakularne goleade! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

zasluženo!

Čukarički prošao u sledeće kolo kvalifikacija za LE dalje posle spektakularne goleade! (VIDEO)

Brđani će u drugom kolu najverovatnije ukrstiti koplja sa Videotonom koji brani prednost iz prvog meča sa moldavskom Zarijom od 3:0
Objavljeno:

Takođe, Mandić je u 21. minutu asistirao kod trećeg gola za Čukarički, kada je prošao po levoj strani i ubacio loptu pred gol, gde je sačekao Kajević i bez problema poslao je u mrežu.

Ordabasi je smanjio zaostatak u drugom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, golom Gejnriha iz slobodnog udarca, koji je dosuđen posle prekršaja Stefana Živkovića na Mardanom Tolebekom.

U drugom poluvremenu kazahstanska ekipa je kontrolisala ritam utakmice, a u 68. minutu posle kornera s desne strane Tungišabajev se snašao u gužvi posle kornera, te je udarcem iz okreta s oko pet metara savladao Nemanju Stevanovića.

Čukarički je preko Kajevića u 79. minutu imao prvu dobru priliku u drugom delu, ali je udarac veznog fudbalera ekipe s Banovog brda s oko sedam metara odbranio Sergej Bojčenko.

Domaćin je u sudijskoj nadoknadi vremena posle još jednog prekida stigao do izjednačenja, a strelac je bio Erlanov, koji je takođe dobro reagovao u gužvi nakon kornera s desne strane.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.