Dobili smo specijalnu dozvolu za intervju s Nemanjom Matićem: Evo šta je rekao za Espreso! (FOTO)
Foto: Čelsi Srbija

EKSKLUZIVNO za naš portal

Dobili smo specijalnu dozvolu za intervju s Nemanjom Matićem: Evo šta je rekao za Espreso! (FOTO)

Jedan od najboljih vezista planete uz posebnu dozvolu kluba uspeo je da izdvoji par minuta i popriča sa mnom, pri čemu mi je dao neke interesantne informacije
Objavljeno: 22:02h

Golman Čelsija i reprezentacije BiH, Asmir Begović, jednom prilikom se u britanski medijima požalio da su treninzi kod Italijana izuzetno teški, što je u neku ruku Nemanja sam potvrdio.

- Svaki početak je težak, pogotovo kad šef traži mnogo od vas, zahtevan je trener. Promenio je taktiku i to je ono na šta obraćamo pažnju - naveo je Matić.

Kada sam video da mi vreme polako ističe, bacio sam se na glavnu temu i ono što nas najviše zanima, prelazak u neki drugi tim.

foto: Čelsi Srbija

- U ovako velikom klubu normalno je da u toku prelaznog roka dosta igrača dođe i ode. To je nešto na šta smo navikli. Prelazni rok traje još mesec dana, videćemo ko će doći ili otići - rekao je Nemanja, što me je odmah navelo da ga pitam da li će promeniti sredinu i možda se pridružiti Murinju.

- Vidite, imam ugovor još tri godine, sami znate da u fudbalu sve može da se promeni za kratko vreme, tako da, nikad se ne zna - istakao je Matić.

Ipak, o eventualnom odlasku i transferu u neki drugi klub nije smeo da komentariše.

Navijači Čelsija, i strani i domaći, jednoglasno su za to da Nemanja ostane u klubu, jer kako kažu, njegov doprinos je neprocenjiv. Ipak, kao što on kaže, u današnjem fudbalu je sve moguće...

foto: Čelsi Srbija

(Andrija Bulatović)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.