Marko Nikolić rekao šta je jedino što može da ga zadovolji! (VIDEO)
Foto: Beta

Partizan pred Vošu!

Marko Nikolić rekao šta je jedino što može da ga zadovolji! (VIDEO)

"Ne bih da otkrivam taktiku protivnicima", istakao je novi-stari trener Partizana
Objavljeno:

- Imam mnogo mogućnosti za izbor, za svaku poziciju u timu, nisam izvršio selekciju igrača, ali imam poverenje u svoje prethodnike. Svi igrači koji su tu za mene su najbolji na svetu. Pitanje o promeni formacije je komplikovano, ne želim da otkrivam adute protivniku, ali nisam imao mnogo vremena da nešto menjam. Delikatno je preuzeti tim u sred sezone, ali to bi samo služilo kao izgovor. Mi moramo da pobeđujemo - rekao je Nikolić.

Trener Partizana dodao je da će u hodu menjati neke stvari i da bi želeo da mini ciklus do septembarske pauze ekipa iznese takmičarski dobro.

Nikolić je naveo da će biti promena u timu i da prelazni rok još nije završen.

- Do sada je došlo devet igrača, treba oformiti takmičarsku grupu, nećemo gomilati, ako bude dolazio neko, doći će jedan, a odlazak će možda biti tri-četiri-pet - kazao je on.

Nikolić je rekao da od igrača očekuje borbenost na terenu, jer to Partizanova publika dobro prepoznaje.

- Očekujem da publika stane na stranu tima. Drago mi je što su želeli da se vratim, ali nije trener važan, igračima je potrebna podrška - rekao je Nikolić.

On je ponovio da je lider ekipe kapiten Saša Ilić, ali da će u ekipi tražiti još lidera, a ako ga ne nađe, onda će ga dovesti.

Nikolić je ponovio da nije mnogo treninga obavio sa ekipom, ali da će morati da se poradi na motivacionom planu, jer svaki igrač koji izađe na teren mora da izbaci sve iz sebe.

- Jedino tako Partizan može da pobeđuje - rekao je Nikolić.

Govoreći o Vojvodini, Nikolić je rekao da poznaje većinu igrača, da u tom timu ima i bivših igrača Partizana koji su uvek motivisani da dobro odigraju protiv crno-belih i ukazao je na dobar rad trenera Nenada Lalatovića.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.