Član OFK Beograda ispljuvao Romantičare: Sramota me je što sam deo nove istorije! (FOTO)
Foto: Beta

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Član OFK Beograda ispljuvao Romantičare: Sramota me je što sam deo nove istorije! (FOTO)

Za sve su "zaslužni" oni koji su vodili klub u poslednjih 20 godina. Nije slučajno što nema nikog od legendi u klubu, što nema navijača, navodi Milenković
Objavljeno: 14:47h

- Direktor sam sportskog društva, član Upravnog odbora fudbalskog kluba i potpredsednik Skupštine, ali samo na papiru. I ne libim se da kažem da me je sramota što sam deo nove istorije OFK Beograda. Bez obzira na to što sam na nekim funkcijama, nisam mogao da utičem na dešavanja u klubu, a posle utakmice sa Crvenom zvezdom na Vračaru koju smo izgubili sa 6:2, iako smo vodili 2:0, više nisam otišao na stadion - rekao je Milenković i osvrnuo se na finansije i krivce za totalni raspad na Karaburmi.

foto: Fonet

- Poslednji smo u Drugoj ligi, promenili smo osam trenera za godinu dana, nemamo prebijene banke, ali nemamo ni viziju, a ni budućnost. A za sve su "zaslužni" oni koji su vodili klub u poslednjih 20 godina. Nije slučajno što nema nikog od legendi u klubu, što nema navijača - rekao je on, kao da se pomirio sa tužnom sudbinom našeg slavnog kluba.

(Espreso.co.rs / Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.