Sukob u vrhu FSS bukti, teške optužbe pale na račun nekada najboljeg srpskog sudije! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

ne prestaje

Sukob u vrhu FSS bukti, teške optužbe pale na račun nekada najboljeg srpskog sudije! (FOTO)

Strukovna organizacija sudija je u zaključku navela da ne želi da ulazi u "Radomanovo falsifikovanje sopstvene internacionalne karijere", jer tvrdi da je sudio više od 120 međunarodnih utakmica, a sudio je oko 60
Objavljeno: 19:28h

Strukovna organizacija sudija Fudbalskog saveza Srbije objavila je razloge zbog kojih je Miroslav Radoman smenjen sa mesta predsednika Sudijske komisije.

Visoki funkcioneri Saveza u žestokom okršaju!

Među osam razloga za smenu navedeno je to što Radoman nije uskladio listu sudija i posmatrača suđenja sa preporukama UEFA sudijske konvencije zbog čega je, kako je saopšteno, dobijena opomena Sudijske komisije UEFA i čime su ugrožena sredstva koja FŠ dobija na bazi primene UEFA sudijske konvencije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Takođe, navodi se da Radoman nije imao ravnopravan tretman među sudijama jer su prednost imali "njegovi miljenici", dok su sudije iz elitne grupe, na čelu sa Miloradom Mažićem, delegirane i dobijale pravo da sude "tek po neku utakmicu".

foto: Marina Lopičić

Među razlozima je i to što je Radoman, kako se navodi u saopštenju komisije, posle utakmice četvrtog kola Super lige između Spartaka i Novog Pazara u Novom Sadu zvao predsednika subotičkog kluba Dragana Simovića i "zamolio ga da se ne žali na suđenje i tim povodom ne oglašava u javnosti".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.