Ko je to od igrača Partizana očekivao da će MZT sam da se pobedi? Džikić zna... (VIDEO)
Foto: Beta

Interesantna izjava!

Ko je to od igrača Partizana očekivao da će MZT sam da se pobedi? Džikić zna... (VIDEO)

Kao i uvek, trener crno-belih imao je dosta toga da kaže posle pobede svog tima
Objavljeno:

- Novica izašao iz povrede, Misirac (Stefan Birčević) očekujemo da padne pre ili kasnije. Juče nas je bilo 10 sa povratnicima... Đorđe Majstorović bi polovinom januara mogao da uđe u kontakte. Ovakva situacija sa rezultatima nam omogućava da mu damo možda više vremena nego što je potrebno, ali nadamo se da će što pre da nam se priključi. Vratio je jedno šest kila, što je vrlo važno za njega, za njegovo samopouzdanje - dodao je!

Trener MZT-a Ante Nazor ocenio je da je njegov tim tokom većeg dela utakmice parirao Partizanu, ali da je domaći tim imao "veću energiju i veću rotaciju" i zasluženo pobedio.

Novica kao nekada, Vrabac kao nikada! Partizan razvalio MZT! (VIDEO)

- Morali smo u poslednjoj četvrtini pronaći ritam igre. Dali smo danak umoru, ali ni mentalno nismo bili tu kada je u pitanju organizacija napada. Ova ekipa ne sme igrati na ovoliki broj poena. Moramo da pronađemo dodatni odbrambeni napon da bismo kontrolisali skok i kontrolisati trčanje napred. Ti segmenti su nam falili da ova utakmica bude neizvesna do kraja. Nedostajala su nam trojica igrača. Na osnovu prve tri četvrtine se nadam da će ova ekipa biti sve bolja i bolja - rekao je Nazor.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.