Posle dramatične završnice i ludog povratka Mege, srpski derbi ipak pripao Zvezdi! (VIDEO)
Foto: Fonet

aba liga, 17. kolo

Posle dramatične završnice i ludog povratka Mege, srpski derbi ipak pripao Zvezdi! (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča možete da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog
Objavljeno: 20:33h

KRAJ! 17. POBEDA CRVENE ZVEZDE OVE SEZONE!

U dodatnih pet minuta Mega je bila bez napadačkog ritma, Dženkins je proigrao Kuzmića za Zvezdin prvi pogodak u produžetku, da bi Simonović trojkom odmakao goste na 67:72.

Crveno-beli su igrali neprobojnu odbranu, a zakucavanjem Kuzmića i trojkom Lazića otišli su na dvocifren plus - 69:79, pa je pitanje pobednika bilo rešeno.

IDEMO U PRODUŽETKE!

Vratila se Mega i uspela da izbori produžetak! Igralo se tvrdo u ovom periodu, Mega je polako topila prednost da bi se posle penal završnice otišlo u produžetak! Pet i po sekundi pre kraja koncentraciju je zadržao Jaramaz i doneo svom timu nastavak meča!

ZAVRŠENA JE I TREĆA DEONICA!

Zvezda održava dvocifrenu prednost, a u nastavku je proradio i Marko Simonović koji je vezao pet poena. Uspeo je Mušidi da istopu prednost crveno-belih trojkom, reagovao je Dejan Radonjić i podelio par saveta kako da poprave odbranu, a to je i pomoglo. Milko Bjelica se osvetio za onu monstruzno blokadu istom merom!

GOTOVO JE PRVO POLUVREME!

Uspela je Zvezda da se odlepi i stekne dvocifrenui prednost. Fenomenalan momenat se desio kada je Bjelicu monstruozno izblokirao Rade Zagorac i to je bez ikakve sumnje potez kola. Dion Tompson igra sjajnu i navijači su oduševljeni novim pojačanjem. On je već stigao da postigne 10 poena i uhvati pet lopti!

KRAJ PRVE ČETVRTINE

Domaća ekipa je bolje otvorila meč, ali je Zvezda uspela da odgovori na dobar početak preko Diona Tompsona, dangubića i sve bolje Ognjena Dobrića. Sa druge strane sjajno igraju Kaba i Ognjena Jaramaz koji imaju po pet poena.

18:00 - MEČ JE POČEO!

17:45 - Kvota od 1.06 na Zvezdu dovolno govori o odnosu snaga pred početak meča...

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.