Iako je Zvezda demonstrirala moć, Delije se hvataju za glavu! (FOTO)
Foto: Fonet

teška situacija

Iako je Zvezda demonstrirala moć, Delije se hvataju za glavu! (FOTO)

Crnogorski stručnjak nije imao lepe vesti posle plasmana u polufinale, a one su vezane za zdravstveni bilten i to svakako zabrinjava sve u klubu i oko njega pred nastavak takmičenja
Objavljeno: 22:26h

- Uspeli smo da nametnemo ritam, kao što smo i želeli. Kontrolisali smo celu utakmicu i već u prvoj četvrtini napravili dvocifrenu prednost. Najbolje moguće smo rasporedili minute. Okrećemo se sledećem protivniku - rekao je Rakićević.

foto: Saša Pavlić Koky

Trener Vršca Vladimir Djokić čestitao je Zvezdi i rekao da su njegovi košarkaši previše poštovali rivala i da su bili uplašeni. - Bili smo impresionirani ambijentom i jačinom protivnika. Očekivali smo ipak malo drugačiju utakmicu, ali se od prve sekunde osetio kvalitet Zvezde. Bilo je malo i ružno, ali ne zameram svojim igračima, možda samo na prevelikom respektu prema protivniku i strahu. Teško je igrati protiv ovako jake i moćne Zvezde - rekao je Djokić.

On je naveo da je njegova ekipa zaslužila poraz, ali ne sa tako ubedljvom razlikom. Takodje, Djokić je poželeo Zvezdi puno uspeha u Evroligi, dok je naveo da će njegov tim učiniti sve da ostane medju prve četiri ekipe u Košarkaškoj ligi Srbije. Košarkaš Vršca Miloš Savović čestitao je Zvezdi na pobedi. - Utakmicu smo počeli sa velikim respektom prema Zvezdi, da ne kažem uplašeno i zato je došlo do loše igre. Poželeo bih Zvezdi sreću u daljem takmičenju - rekao je Savović. Polufinalna utakmica izmedju Zvezde i FMP-a igraće se u subotu od 17.00.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.