RADONJIĆ PRED GALATASARAJ: Jedva čekam da me igrači isprovociraju!
Foto: Dado Đilas

Ako budu bolji, pružiće ruku

RADONJIĆ PRED GALATASARAJ: Jedva čekam da me igrači isprovociraju!

Trener crveno-belih je istakao da ne očekuje da njegov tim bude toliko dobar, ali da će morati da da maksimum
Objavljeno:

Crvena zvezda u četvrtak igra utakmicu najvišeg rizika protiv Galatasaraja u Evroligi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovaj meč je drugačiji od svih i vladaće velike mere bezbednosti na njemu zbog svega što se dogodilo u prošlosti među navijačima dva kluba i tragičnog ubistva Marka Ivkovića Jagode.

Žestoka prozivka bivšeg fudbalera Partizana: Zvezda je veštačka tvorevina, država je favorizuje!

foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Crveno-beli su prethodnog vikenda osvojili prvi trofej u sezoni - Kup Radivoja Koraća u Nišu što im je sigurno donelo novu dozu samopouzdanja, ali ipak i dodatno iscrpelo s obzirom da su u prethodnom periodu odigrali veliki broj mečeva.

- Posle dolaska u Beograd i završetka 'Kupa Radivoja Koraća nastavljamo sa utakmicama u Evroligi. Sledeći protivnik je Galatasaraj. Utakmica protiv njih od tragičnog događaja u Istanbulu imaju posebnu težinu i naravno da očekujem da mnogi elementi koji će biti prisutni ne budu nešto što će uticati na kvalitet naše igre na teren - rekao je Radonjić i posle kratke pauze nastavio:

Za bilo kog košarkaša Galatasaraja meč protiv Zvezde u Pioniru deluje kao put u pakao, ali on jedva čeka!

foto: Saša Pavlić Koky

- Imali smo prilike da već igramo protiv Galatasaraja od ubistva našeg navijača. On je u tom duelu bio značajno kvalitetniji i savladao nas, tako da očekujem od njih da kao i u tom duelu dođu koncentrisani i odgovorni i spremni na sve što ih čeka. Imaju ogromno iskustvo, ima igrača koji su bili prisutni u tom duelu. Naravno, želimo da i mi iskoristimo svoje iskustvo iz tog perioda da bismo odigrali dobar meč - istakao je strateg crveno-belih koji se osvrnuo na brojne povrede:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.