RADONJIĆ PRED GALATASARAJ: Jedva čekam da me igrači isprovociraju!
Foto: Dado Đilas

Ako budu bolji, pružiće ruku

RADONJIĆ PRED GALATASARAJ: Jedva čekam da me igrači isprovociraju!

Trener crveno-belih je istakao da ne očekuje da njegov tim bude toliko dobar, ali da će morati da da maksimum
Objavljeno:

- Izlazimo iz perioda koji nije bio nimalo lagan osim činjenice da smo imali puno problema s povredama, iz meča u meč sa skraćenom rotacijom, prekompozicijom dolazimo do najboljih mogućih rešenja da bismo igrali utakmice i došli do Niša. To je uslovljavalo dodatno opterećenje i posebnu pažnju. Zgusnuti raspored nije omogućio da na željeni način priđemo problematici koja je bila prisutna zbog povreda, bolesti, povratka igrača iz povreda...

foto: Saša Pavlić Koky

- U ovom trenutku ekipa je u nešto boljem stanju, juče su trenirali i Volters i Bjelica, Dangubić je i dalje bez trčanja, Lazić je dobio jak udarac u finalu. Imaćemo trening, pa ćemo videti kakva je situacija s njim. Na sve to, jako bitno je i može da nam smanji opterećenja koja su bila prisutna, izlazak iz jednog, ulazak u novi proces, novo spajanje ekipe i to sve mora da se prođe kroz današnji trening, koji ne može biti tako dug da sve to uradimo - rekao je trener Zvezde.

On je istakao da iako rezultati to ne pokazuju, protivnik ima kvalitet i iskustvo, ali i upozorio:

- Protivnik ima ogromno iskustvo i kvalitet i potrebno je da budemo najbolji kao kada smo bili kompletni. Da li je to moguće? Ne znam, ne treba očekivati da budemo toliko dobri, ali nadam se da ćemo da se dobro pripremimo i da ćemo dati maksimum. Neće biti lako, oni poseduju kvalitet, iskustvo i to je nešto što ukazuje na to da nas čeka ozbiljna i zahtevna utakmica. Galatasaraj je na početku krenuo sa porazima, pa napravio promene koje su donele iskorake. Pobeda protiv Barselone pokazuje sve kako treba, da koriste potencijale da budu jako dobri na svim pozicijama. Potrebno je da se uz izuzetnu podršku navijača potrudimo da iznesemo i ovaj meč.

foto: Profimedia

Prvo pitanje upućeno Radonjiću bilo je oko posebne napetosti pred ovaj meč.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.