ZVEZDI STIŽU PRETNJE IZ ZAGREBA: Mislite malo o tome šta vam spremamo!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Imaju iznenađenja

ZVEZDI STIŽU PRETNJE IZ ZAGREBA: Mislite malo o tome šta vam spremamo!

Cedevita se ozbiljno sprema za početak finalne serije dok je crveno-belima u glavi meč sa Darušafakom
Objavljeno: 11:28h

- Crvena zvezda je celu sezonu odigrala na vrhunskom nivou što je pokazala u obe utakmice sa nama. Mi smo ispadanjem iz Evrokupa imali ponešto vremena za treninge i dizanje forme te se nadam da ćemo upravo u finalnoj seriji odigrati najbolje što možemo i pružiti maksimum. Nažalost, i dalje nas prate povrede tako da ćemo u finale ući bez Boatrajta i Arapovića, u Beogradu i bez trenera Mršića ali, kako se kaže, što te ne ubije ojača te, tako da se nadam da ćemo naći unutrašnje rezerve i odigrati najbolje upravo za naše momke koji neće biti na parketu sa nama - rekao je Begić.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Interesantno je da on ističe da njegov tim nije pokazao sve taktičke zamisli protiv Zvezde ove sezone u dva meča i da spremaju iznenađenja crveno-belima.

- Verujem da ćemo se taktički dobro spremiti, analizirati njihove nedostatke i tu ih napasti. Takođe, ima nekih stvari koje još nismo pokazali u utakmicama sa Crvenom zvezdom, a koje sada možemo iskoristiti. Neka i oni malo razmišljaju o nama - dodao je Begić i zaključio da on i drugi centar Miro Bilan mogu da odgovore na sve zahteve trenera iako je teško igrati protiv jake Zvezdine centarske linije.

BONUS VIDEO: Delije pevaju "Kako je dobro" pred Cedevitu

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.