EVROLIGA PROGNOZIRA KO ĆE BITI MVP? Lesor i Panter u TOP 10!
Foto: Starsport©

favoriti

EVROLIGA PROGNOZIRA KO ĆE BITI MVP? Lesor i Panter u TOP 10!

Zvezda bez predstavnika u TOP 10

Objavljeno:

Blizu početka nove sezone Evrolige, već se počelo spekulisati o tome ko bi mogao biti najkorisniji igrač (MVP) u nadolazećoj takmičarskoj godini.

Prema nekim predikcijama, među glavnim kandidatima su Nikola Milutinov, Matijas Lesor i Kevin Panter.

Evroliga je na temelju različitih parametara, uključujući kvalitet igrača i njihove dosadašnje performanse, čak i u prijateljskim utakmicama, sastavila listu od deset igrača koje smatra najizglednijim kandidatima za prestižnu individualnu nagradu.

Na vrhu ovog spiska nalazi se centar Reala, Edi Tavares, s Majkom Džejmsom iz Monaka, Nikolom Mirotićem iz Armanija i Vejd Boldvinom iz Makabija tik iza njega. Prema prognozama Evrolige, ovi igrači imaju najveće izglede da osvoje MVP trofej na kraju sezone.

KK Partizan, Matijas Lesor, Kevin Panter
foto: Starsport

Pored njih, među najbližim kandidatima za ovu nagradu nalaze se Nikola Milutinov i Matijas Lesor, a takođe i Kevin Panter, koji se trenutno nalazi na osmoj poziciji na ovom listi najkvalitetnijih takmičara.

Evroliga je istakla Panterovu impresivnu sezonu u Partizanu, gde je bio ključni igrač i bio na korak od plasmana na fajnal-for. Takođe, bio je deo druge najbolje petorke takmičenja, a očekuje se da će Panter ostati lider Partizana, posebno u ključnim trenucima odluke.

Što se tiče Matijasa Lesora, nalazi se na petom mestu na ovom listi. Prethodne sezone je dominirao u Partizanu, doprinoseći timu i u napadu i u odbrani. Ove godine će se pridružiti Panatinaikosu, gde će njegove skakačke sposobnosti i povezanost s navijačima biti od ključnog značaja.

Nikola Milutinov, srpski centar, zauzima sedmo mesto na listi. Njegova impresivna igra i prisustvo na terenu donose dodatnu sigurnost njegovoj ekipi.

Ova lista najboljih igrača takođe uključuje Vili Ernangomesa (10), Fakunda Kampacoa (9) i Vila Klajburna (6). Kako sezona bude odmicala, biće zanimljivo videti kako će se kandidati za MVP nagradu razvijati i da li će neko od njih uspeti da se izdvoji kao najkorisniji igrač u Evroligi.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.