JOKIĆU OTIMALI LOPTE, A DENVERU 2. MESTO: Šej sa 40 poena razbio Nagetse i dobio MVP okršaj, igrao i Micić! (VIDEO)
Tander je zaustavio Nikolu Jokiću, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

blamaža za kraj 2023.

JOKIĆU OTIMALI LOPTE, A DENVERU 2. MESTO: Šej sa 40 poena razbio Nagetse i dobio MVP okršaj, igrao i Micić! (VIDEO)

Niko od Nagetsa nije postigao 20 poena

Objavljeno: 08:15h
Nedeljko Đukić

Denver je posle šest vezanih trijumfa, što im je najbolji niz ove sezone, u poslednjem meču u 2023. poražen na svom terenu od Oklahoma Sitija, i to ubedljivo - 93:119.

Tander je na ovaj način došao do osme pobede u poslednjih deset utakmica i preuzeo drugu poziciju na Zapadu od aktuelnog šampiona.

Niko od košarkaša Nagetsa nije postigao 20 poena, pa ni Nikola Jokić koji je utakmicu završio sa 19 poena iako ga je ponovo odlično služio šut i imao je samo jedan promašaj iz igre (9/10, 1/1 trojke).

Srpski centar je imao i 10 skokova i sedam asisitencija, po jednu blokadu i ukradenu loptu, ali i čak sedam izgubljenih lopti što mu je negativni rekord ove sezone i dovoljno govori o odbrani gostiju.

U njihovim redovima je briljirao još jedan MVP kandidat, Šej Gildžus-Alegzender, koji jje postigao 40 poena (14/20 iz igre). Čet Holmgren se i te kako dobro nosio sa Jokićem u reketu pošto je dao 24 poena i imao šest skokova.

Igra je i Vasilije Micić koji je za 14 minuta postigao dva poena (1/4 iz igre), podelio dve asistencije i imao jedan skok i, zanimljivo, jednu blokadu.

Bonus video:

00:36

Nikola Jokić slavi titulu uz hit Ere Ojdanića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.